Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2018. 13:55h.

Ciutadans denuncia els "mítings d'ERC" de Torrent

Presenta una una queixa per escrit a la Mesa pel discurs a l'ICAB i la plantada al Rei

Ciutadans denuncia els "mítings d'ERC" de Torrent

Ciutadans ha presentat una queixa per escrit a la Mesa del Parlament en què critica el discurs del president del Parlament, Roger Torrent, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB);i la plantada al besamans de Felip VI el cap de setmana passat.

"Volem recordar-li quina és la seva responsabilitat com a president que representa tota la cambra", ha assegurat la líder del partit, Inés Arrimadas, que ha denunciat que Torrent "fa mítings d'Esquerra". "És molt trist veure que el senyor Torrent està fent el mateix que la senyora Forcadell", ha lamentat.

"Aquesta actitud no ajuda a Barcelona, a Catalunya ni al conjunt d'Espanya", ha sentenciat: "Cal donar seguretat i confiança perquè el Mobile continuï posant Barcelona en un lloc de referència al lloc". Arrimadas ha anunciat, a més, que tant ella com la líder de Cs a Barcelona, Carina Mejías, assistiran demà al recinte del MWC.

El PPC també ha carregat contra el president del Parlament. El portaveu dels populars, Alejandro Fernández, ha assegurat que el "boicot" a la monarquia no fa mal a la institució sinó a Catalunya i ha recomanat a Torrent que "evités aquesta estratègia provocació/autolesió" i exerceixi "una representació institucional per a tots els catalans".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi br, L'h, 27/02/2018 - 16:02

Ines cada vegada fas mes pena

#3 Fernando, Barcelona, 27/02/2018 - 15:54

Aquest noi no te ni formació, ni cultura ni cap tipus de nivell per assumir el càrrec que li han regalat. Representa només a la secta dels irresponsables que ja historicament han destrossat aquest pais quan han manat. Son els hereus de l'iluminat de Prats de Molló i del maliciós Companys que es va carregar l'Estatut i va armar als anarquistes

#2 Laila, Bcn, 27/02/2018 - 15:04

També podia haver protestat quan Rajoy ni ha contestat per rebre al President del Parlament i sí va rebre als 4 gats se societat civil catalana. No teniu credibilitat.

#2.1 antoni, barcelona, 27/02/2018 - 17:02

Tenim la credibilitat d'haver guanyat les eleccions amb més d'un milió de vots! no li sembla prou? I Rajoy a Sant de què ha de rebre a Torrent??

#1 Jesús, Murcia, 27/02/2018 - 14:45

Ambos actos son privados, no públicos. Para empezar, los políticos no debían pintar nada en ellos. Y si los invitan, y van, deben comportarse como representantes de los ciudadanos. Actuando así han representado a la mayoría de electos tanto del consistorio barcelonés como del Parlament. Han hecho lo que era su obligación.

#1.1 JC, Barcelona, 27/02/2018 - 16:20

El 155 también representa a la mayoría de electos. Ejecuntándolo, cumplieron con su obligación.

#1.2 Jesús, Murcia, 28/02/2018 - 10:15

A la mayoría de electos en el Senado, no en el Parlament, pero correcto, hicieron lo que el pueblo español les pedía, hicieron aquello para lo que fueron votados. Por eso, porque el 155 no es fruto de un puñado de senadores, sino del sentir ayoritario de los españoles.... Catalanes! marchad de España, no os quiere, sólo quiere vuestra tierra.