Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 14:54h.

Ciutadans denuncia "homenatges a terroristas" a Catalunya

Rivera critica Puigcercós per considerar que les eleccions basques estan "adulterades"

El grup parlamentari de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía ha mostrat la seva solidaritat aquest dimecres amb totes les víctimes del terrorisme en el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, i ha indicat que “és molt greu” que dirigents de partits del govern autonòmic defensin la presència d'una banda terrorista en un Parlament com el del País Basc.

Albert Rivera, president de Ciutadans, ha mostrat el seu “convenciment polític” que s'acabarà amb el terrorisme, però ha indicat que és lamentable comprovar com se celebren homenatges a terroristes a Catalunya o es mantenen carrers en honor a aquests, com el de Jaume Martínez Vendrell a Santa Coloma de Cervelló.

Ciutadans ha considerat “molt greu”, i que afecta al govern de Montilla, que el president d'un partit del tripartit valori com “adulterades” les eleccions autonòmiques al País Basc. Rivera ha manifestat el seu rebuig a que “ens representin persones que volen que ETA-Batasuna se sent en el Parlament autonòmic del País Basc”.

Albert Rivera, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Alcampelló, Barcelona, 11/03/2009 - 17:33

Hay nacionalistas en Catalunya que admiran a Euskadi. Les gustaría llegar a ser como esa sociedad enferma, que sigue jugando la partida de mus mientras los que matan por la secesión o contra el AVE asesinan a uno de los compañeros de juego.

#2 quins collons, cat, 11/03/2009 - 17:21

rivera, ja t'hi calat. Com que saps que a les properes eleccións et quedarás al carrer, estás fen mèrits perque et donin un lloc al pp. Pobre ingènu. Em fás molta pena.

#1 Josep, Girona, 11/03/2009 - 15:30

Por fin alguien denunciando que en Cataluña se homenajean a terroristas.

Hay que salir a la calle. Hoy es el 11M, y todo terrorismo es injustificado e intolerante.