Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2009. 09:00h.

Ciutadans denuncia "la relació" de Laporta i un ex de Terra Lliure

Demanen que "deixi d'usar al FC Barcelona per a promocionar-se políticament"

Ciutadans denuncia "la relació" de Laporta i un ex de Terra Lliure

Laporta, durant la manifestació

Ciutadans ha demanat a Joan Laporta que "deixi d'usar una entitat privada com el FC Barcelona per a promocionar-se políticament i es decideixi: l'esport o la política". "Ciutadans considera preocupant la relació que va mantenir amb un dels fundadors de Terra Lliure, Frederic Bentanachs, al llarg de la manifestació independentista el passat 11 de setembre a Barcelona".

Per a Laporta "és un clar exemple de la manipulació i ús que fan alguns per a obrir-se camí en la política". Per això, la formació política ha demanat a Laporta que "deixi d'usar l'esport i el FC Barcelona com a eina de construcció nacional i que aprengui que l'esport, a més de ser un negoci, serveix com a difusió dels valors socials, d'integració en una societat cada vegada més plural i de desenvolupament personal".

C’s lamenta "l'obsessió del president del FC Barcelona a construir nacions inexistents i la seva incapacitat per a veure que el FC Barcelona és una entitat universal que no entén de fronteres".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Pepe, Manresa, 15/09/2009 - 08:32

El Barça l'orgull de Catalunya a Europa i que no ho pot parar ni retallar La Ezpaña.
Alberto rivera hazme una felacion,con tu boquita seguro que llego. Arriba Catalunya I visca el Barça

#25 Francesc, Barcelona, 15/09/2009 - 02:43

Que el Barça no entén de fronteres? Però si juga a Espanya -que té fronteres o límits!! Que a la camiseta porta un escut de Catalunya i li van afusellar un president per ser catalanista i una trajectòria secular de defensa de la nació catalana!

#24 TONI, BARCELONA, 14/09/2009 - 22:47

En mi pueblo hay un dicho que dice "con los tontos comen los listos", yo diria los listillos. Laporta, como muchos nacionalistas, se promocionan y se enriquecen, envueltos en la Señera, haciendo declaración pública y estridente, de su amor a Cataluña.

#23 Francesc, Barcelona, 14/09/2009 - 18:45

Senyor Alcampelló, cada vegada que llegeixi un comentari seu en què etzibi els mots "nacionalista" o "tribu" sense matisar, trobarà un comentari meu de recriminació per manca d'honestedat intel.lectual.

#22 Francesc, Barcelona, 14/09/2009 - 18:42

Alcampelló, i vostè no té rauxa tribal,també? Com es pot fer tanta demagògia? Tots tenim rauxa tribal, caram! Passions per clubs esportius, o per seleccions nacionals, manifestacions o concerts de rock ! És un fet humà!