Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2020. 11:02h.

Ciutadans denuncia l'augment d'un 33% dels sous dels alts càrrecs de Justícia

El partit diu que és "lamentable" l'estat de nombroses seus judicials

Ciutadans denuncia l'augment d'un 33% dels sous dels alts càrrecs de Justícia

El portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de Justícia, Manu Rodríguez, ha criticat "l'augment de més d'un 33% per sous dels alts càrrecs de el Departament de Justícia o l'augment d'un 107% per a atencions protocol·làries". En contraposició ha lamentat "la baixada significativa de les partides destinades a conservació, reparació i manteniment dels edificis públics". I ha recordat que, tal com ha denunciat Ciutadans en moltes ocasions, "la situació de nombroses seus judicials és lamentable"

"Els pressupostos són continuistes i no resolen els problemes dels catalans amb l'administració de justícia", li ha dit, a la consellera Esther Capella, en la sessió de presentació dels pressupostos d'aquest Departament. Per a Rodríguez els números presentats per la Consellera evidencien que "no es recuperen les retallades dels últims anys, sinó que els consoliden" ja que les quantitats i partides no són molt diferents de les que estaven previstes en els comptes de 2010.

Així mateix, Rodríguez s'ha referit a la situació dels advocats i procuradors del Torn d'Ofici, que "han vist com no s'actualitzaven els mòduls". I ha criticat que "no es reforci la plantilla de funcionaris de presons". A més el portaveu de la formació taronja ha retret a la consellera "la inacció de Departament per acabar amb la situació de col·lapse d'alguns jutjats". "No veiem mitjans materials ni humans", ha lamentat

Manu Rodríguez ha anunciat que el seu grup presentarà una esmena a la totalitat als comptes de el Departament de Justícia, ja que es tracta d'uns pressupostos que "no ofereixen garanties i representen per tant una falta de consciència i un atac a un dels tres poders de qualsevol estat modern i democràtic".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan del Bages, Manresa, 04/02/2020 - 21:43

Això ja és el summum de la indecència. I pagats amb els nostres impostos fruit del nostre treball. Al marge que segur que abans d'aquesta desorbitada puja ja tenien un esplèndid sou . La situació és ja desesperant a part d;'insostenible econòmicament. Que algú posi fre a això sigui qui sigui !

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 04/02/2020 - 13:43

En eso no fallan nunca, son infalibles, lo primero es subirse el sueldo y luego ya vemos que hacemos.

#2 Alcoberro´s, Barcelona, 04/02/2020 - 12:45

Es de suponer que el aumento es para silenciar los trejemenejes y tinglados de la Generalitat en el tema prisiones para que los golpistas puedan vivir como reyes sin haber una sola denuncia.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/02/2020 - 11:46

Es que son gent de morro molt fi

Els nostres servidors publics han de ser admirats pel mon tant pel seu campechanismo com pel seu cuerpo serrano.