Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 18:31h.

Ciutadans denuncia l'endeutament d'Arenys

El partit de Rivera ha dit que té un deute de gairebé cinc milions d'euros

Ciutadans denuncia l'endeutament d'Arenys

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, amb un cartell contra l'independentisme

Ciutadans ha demanat a l'alcalde d'Arenys de Munt i als dels respectius ajuntaments que recolzen el referèndum il·legal, que es dediquin a solucionar els problemes que tenen en el seus respectius municipis, especialment els econòmics. El partit que presideix Albert Rivera ha tret a la llum la pèssima gestió econòmica que està duent a terme l'ajuntament d'Arenys de Munt, així com aquells altres municipis que recolzen el referèndum il·legal o han anunciat que van ha convocar un semblat.
 
D'aquesta manera, "Arenys de Munt amb poc més de 8000 habitants va tancar l'any 2008 amb un deute de 4.871.000 euros, gairebé cinc milions d'euros, el que representa que cada habitant d'aquest municipi té un deute de 607 euros. D'altra banda, el municipi de Serós (Lleida) que va anunciar la setmana passada que faria un altre referèndum independentista, té un deute d'1.880.000 o el que és el mateix, cada habitant ha de 1002 euros. Argentona ha de 9.799.000 i Sant Pere de Torelló 1.471.000 euros". Per al portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, és “una vergonya que aquests municipis que no saben ni gestionar els seus recursos es posin a jugar a decidir el futur de tots els espanyols”.
 
Cañas, ha definit de “còmic” que l'alcalde d'Arenys, es posi a “desafiar a la llei apunyalant l'Estat de Dret per l'esquena i en canvi, tingui urbanitzacions del seu municipi en pèssimes condicions i la riera continuï amenaçant, any després d'any, als habitants que observen com quan plou una mica, l'aigua s'emporta els seus cotxes, motos i inunda les seves cases”.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Carmelo, BCN, 09/09/2009 - 16:14

Os recomienzo hacer el juego, es interesante.
http://www.vamosacontardiadas.com/

#31 Espuny, Terrassa, 09/09/2009 - 14:01

Clar, i tots els ajuntaments "no nacionalistas" no deuen ni un duro oi? Començant pel de Madriz que és el més endeutat d'Espanya (Marbella a part). Com es pot ser tan manipulador i restrero. És clar que el populisme d'aquesta gentussa no te límits.

#30 Isern, Barcelona, 09/09/2009 - 11:46

Lo mes greu de tot, es que es pensi fer un referendum que no es representatiu de la població catalana.
Quan les lleis afavoreixen el nacionalisme, s'han de respectar com si fossin sagrades, i si no, llavors has de revoltar-te, no?
Quina barra...

#29 pere, bcn, 09/09/2009 - 10:34

No Juan, Arenys te un endeutament per sota de la mitjana. C's ha volgut fer creure que te un endeutament rècord.
A més, el referèndum, a l'Ajuntament li costa quasi 0 euros.
Per cert, perquè et poses Joan si ni tan sols saps el català?

#28 Joan, Bcn, 09/09/2009 - 10:28

Pere: mal de muchos consuelo de... La informacion no es la deuda sino que teniendo esta deuda en crisis y con todos los problemas, tu y yo perdamos energias hablando del sexo de los angeles. A quien les interesa tenernos asi de entretenidos? Piensa.