Publicitat
Política · 29 de Juny de 2022. 12:20h.

Ciutadans denuncia passivitat dels Mossos a la Meridiana

Elena contesta que estan per "garantir manifestacions"

Ciutadans denuncia passivitat dels Mossos a la Meridiana

La diputada de Ciutadans Anna Grau ha denunciat durant la sessió de control al Parlament la passivitat dels Mossos d'Esquadra quan una dona va rebre dos cops de puny al cap el passat 26 de maig a la Meridiana.

Grau ha exposat que "ens importa un rave el que pensen els CDR, si és que pensen; ens importa el que fan, per exemple, pegar cops de puny al cap a una dona indefensa". "I, quan dic 'indefensa', dic indefensa en els nassos de la policia", ha sentenciat.

També ha detallat que "com li va comentar ahir el meu company Matías Alonso, jo vaig veure amb els meus propis ulls el succeït amb Isabel Barros, que va acabar a l'hospital amb contractura cervical i collet". "I la policia, per a què estava?", ha preguntat.

Anna Grau li ha retret al conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que "la policia estava per a no dir-li res a l'agressor, al que van deixar marxar-se per on havia vingut, i per a negar-se a donar-me explicacions quan jo personalment les hi vaig demanar al cap de l'operatiu".

Elena li ha contestat que estan "per garantir els drets i llibertats dels ciutadans" i ha afegit que "quan existeixen conflictes i tensions fem diverses coses. Una és mediar". "És veritat que en un dia hi va haver una situació de tensió, i la policia va actuar, com fa sempre, amb proporcionalitat i mediant", ha conclòs.

88737-grau.jpeg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Gurguri, Barcelona, 29/06/2022 - 20:55

Los Mossos son una policia con una extraordinaria preparación.El problema son los mandos que son políticos como ELENA un transfuga que destituye a los agentes que investigan la corrupción indepe y dice que es para "feminizar " el cuerpo.

#5 Arnat, Barcelona, 29/06/2022 - 15:13

Ningú es sorpren que la banda de farsants que escalfen cadires han segrestat i desvirtuat les institucions, desde la fatidica tvRes fins el cos d'ordre public que han convertit en una policia politica guanyant-se el nom de Genestapo. Avui el ciutadà nomes es pot sentir protegit pels veritables professionals de la P.Nal i la GCivil.

#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 29/06/2022 - 14:19

Donar dos cops de puny al cap és llibertat d'expresioó...Ho diu el "jefe" de los mossssus Mister Wimpy...Si algú li fot una ganivetada llavors si es te que mediar "amb proporcinalitat però". Cataluñeeeeee, no te preu !!!

#3 L'eterna Meridiana, Barcelona, 29/06/2022 - 14:12

Si arriba a rebre la trompada d'aquest carcamal algun LGTBI en lloc d'aquesta dona indefensa, s'arma la de Dios es cristo, fins i tot li cau el pèl a l'Elena que està per garantir la defensa del dret a fer la punyeta als usuaris i veïns de la Meridiana

#2 Proporcionalitat diu, Chez Titole, 29/06/2022 - 13:54

No fer res vol dir proporcionalitat?, Abans se'n deia fer el Capità Aranya.