Publicitat
Política · 27 de Març de 2021. 18:42h.

Ciutadans denuncia que TV3 assenyala persones que retiren llaços grocs "com a feixistes"

Nacho Martin Blanco afirma que el programa Planta Baixa va fer una "associació d'idees perversa"

Ciutadans denuncia que TV3 assenyala persones que retiren llaços grocs "com a feixistes"

El diputat de Ciutadans al Parlament Nacho Martín Blanco ha denunciat aquest dissabte que el programa Planta Baixa de TV3 va fer "una associació d'idees perversa" en la qual es van assenyalar persones que retiraven llaços grocs "com a feixistes" i ho ha considerat "inacceptable en democràcia".

Martín Blanco, en declaracions als mitjans, ha lamentat que "s'ha emès un reportatge a l'espai Planta Baixa que s'assenyalava persones que retiren llaços grocs de la via pública com a feixistes. S'ha fet una associació d'idees perversa i pròpia de règims nacionalpopulistes" ha dit.

"S'ha presentat com una cosa normal el fet de fer una entrevista a un subjecte que parlava de la necessitat d'assenyalar persones per la seva ideologia suposadament feixista o d'extrema dreta i s'il·lustrava l'entrevista amb imatges de ciutadans de Catalunya que retiraven llaços grocs, és un senyalament inacceptable en democràcia" ha lamentat. El diputat de la formació taronja ha demanat al CAC que sancioni el programa ja que aquest fet suposa una "incitació a l'odi, menyspreu a la pluralitat i actitud clarament totalitària".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 JM, Barcelona, 29/03/2021 - 17:30

Nada nuevo bajo el sol en TeleOrwell

#8 Pan con tomate y jamón ibérico, El caganer trabucaire..., 29/03/2021 - 09:18

"...TV3 assenyala persones que retiren llaços grocs..."

Es el resultado de la ictericia extrema que padecen los sectarios de Tv3...

#6 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Cataluñistan, 28/03/2021 - 13:33

Qué raro, TV3 seguro? Con lo imparciales que son mientras desfilan al paso de la oca, de la oca catalana obviamente

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/03/2021 - 22:59

Es que este es el objetivo de Teleseapartismo: intentar que se crea que la más de la mitad de Cataluña que no es separatista es fascista. Obviamente eso solo pueden creerlo sus ovejas, a las que alimentan día y noche con ese pienso. Son teleodio. Esperemos que algún día paguen por ello. Con el paro para empezar.

#3 Alien, Saturn, 27/03/2021 - 21:06

I podríes recuperar les noies que van organitzar tot el Baix Llobregat i que van ser absurdament ningunejades després d'haver aconseguit molt bons resultats. Jo crec que si li poses més canya podríes reflotar el partit i superar els errors dels oportunistes que l'han destruït.