Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2017. 14:56h.

Ciutadans denuncia un alcalde sobiranista per agredir un regidor

El batlle de Santa Susanna, Joan Campolier, hauria propinat un cop de colze al portaveu municipal de C's, segons la formació taronja

Ciutadans denuncia un alcalde sobiranista per agredir un regidor

Joan Campolier, a la dreta de la imatge

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Susanna, Marc El Khaledi, ha denunciat l'alcalde del municipi, Joan Campolier, davant els Mossos d'Esquadra per un delicte d'agressions. Els fets, segons ha explicat el regidor de C's, van tenir lloc aquest divendres al migdia, durant una reunió que va convocar l'alcalde perquè els grups municipals signessin un decret d'alcaldia a favor de l'1-O.

Ciutadans no va signar el document al considerar que el referèndum es troba fora de la legalitat i, al mateix temps, va sol·licitar una còpia del decret signat per la resta de regidors. Va ser llavors, segons ha assegurat Marc El Khaledi a e-notícies, quan Campolier “amb actitud nerviosa va cridar que això no es pot fer i em va propinar un cop de colze a l'abdomen”. “L'alcalde també va agafar la meva carpeta personal, va regirar els papers, i va treure la còpia del decret d'alcaldia que m'havia donat”.

El Khaledi ha explicat que l'informe mèdic de l'hospital de Calella afirma que va patir “una crisi nerviosa i presenta un contusió abdominal”. Posteriorment, es va personar a la comissària dels Mossos e Pineda de Mar per presentar un denuncia per agressions contra Joan Campolier.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 09/09/2017 - 22:04

Un codazo no parece mucho, pero ejemplifica el tipo de argumentos democráticos que el independentismo maneja últimamente.

#12 NO VOTAREM, TerrassaI, 09/09/2017 - 19:16

Espero que el concejal de Cs tenga testigos a favor, porque de otra forma el personaje que le agredió se irá de rositas...los separatistas están dividiendo a la sociedad catalana de tal manera que acarreará muchos problemas de vonvivencia.

#11 Josep, Cataluña, rincón de totalitarismo supremacista en la Europa de las libertades, 09/09/2017 - 19:01

ya vemos cómo sonríen, pura felicidad

#10 Recaredo , BARCELONA, 09/09/2017 - 18:36

Els ultranacionalistes separatistes es posen nerviosos

#9 Almogàver, Catalunya, 09/09/2017 - 18:30

Unionistes.... on és el vostre article 155?

Vinga, valents, on és el vostre exèrcit?

#9.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 09/09/2017 - 22:03

No t'excitis. La força només quan calgui.. i per ara sembla que amb quatre multes ja n'hi ha prou.