Política · 25 d'Agost de 2018. 16:57h.

Ciutadans denuncia una agressió a una dona per retirar llaços grocs

La formació assegura que li han trencat el nas al Parc de la Ciutadella

Ciutadans denuncia una agressió a una dona per retirar llaços grocs

Llaços grocs a la sortida del Parc de la Ciutadella, en una foto d'arxiu

Ciutadans de Ciutat Vella ha denunciat una agressió a la dona d'un company d'agrupació que, segons explica la formació, ha estat "agredida per retirar un llaç groc, estant al costat dels seus fills" al Parc de la Ciutadella. En un tuit, el partit també ha assegurat que a la dona "li han trencat el septe nasal".

Aquests fet han generat la reacció de difenrets càrrecs electes del partit com la de la líder de la formació a Catalunya, Inés Arrimadas, que ha advertit al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que "aquí no hi ha "normalitat'" i li ha reclamat que "defensi milions de catalans que estem sent atacats pel separatisme i deixi de blanquejar als que trenquen la convivència a Catalunya".

El portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha dit que "els dirigents separatistes, supremacistes, xenòfobs, racistes i totalitaris ho estan aconseguint". La diputada a Madrid Marta Rivera, per la seva banda, ha destacat que la dona "està a l'hospital" i que "l'han pegat davant dels seus fills". "Així estem. Així de fàcil és la vida de la nostra gent a Catalunya", ha lamentat.

La presidenta del grupo municipal de C's a l'Ajuntament, Carina Mejías, ha mostrat la seva "més rotunda condemna i repulsa als que pretenen imposar les seves idees amb violència" i el regidor Koldo Blanco ha manifestat "aquesta agressió a la dona del company és intolerable". "Per a ella i la seva família tot el nostre suport. Per l'agressor la nostra més enèrgica repulsa", ha reblat.

El president del PP en Catalunya, Xavier García Albiol, també s'ha fet ressò del que ha succeït i ha recordat a Twitter que "fa pocs dies vaig advertir" que "si el govern de Pedro Sánchez no actua a Catalunya, acabarem malament".

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#39 Sarola, Castelldefels, 27/08/2018 - 10:21

Per lluitar contra els Nazis s´ha d'anar armat, no pomem ser tant cadells.

#38 Sarola, Castelldefels, 27/08/2018 - 10:15

El Regim Nazi-Kumbayá participa de TOTS els postulats del Nacional Socialisme Alemany del Segle XX. La violencia es inherent al Nazisme com també es inherent al Nazisme intentar taparla derrera la Revolució dels Somrriures, que es un titol molt Kumbayá. "TOT es dejá vu"

#37 «·El PALACETE de La Partida del CAVET·», LÉRIDA...GERONA...&...viCH [=ESPAÑA], 26/08/2018 - 15:40

El "Movimiento-de-RESISTENCIA-y-LIBERACIÓN" ANTI-separatista...

...CRECE cada día más...

...La RESISTENCIA ciudadana está cada vez más organizada...

y los "laZiSS" TOTALITARIOSS andan cada día más deSSquiZiadoSS...

Reconquistaremos las calles, las escuelas, TV3 y la Generalidad...

Cayó el franquismo y caerá el fascismo este

#36 «·El PALACETE de La Partida del CAVET·», ... ... ... ... ... ... ... LÉRIDA...GERONA...&...viCH [=ESPAÑA] ... ... ... ... ... ... ..., 26/08/2018 - 15:23

A veure, separatistes...

...sou uns...

ANTI-democràtics i TOTALITARIS !!!

Si es treuen llaços-grocs? Queixes...

Si es posen llaços-espanyols? Queixes...

Que volen els indepes? Ah, sí...

...Que els NO-indepes marxem de Catalunya?...

PUES VA A SER QUE... ¡¡¡NO-NO!!!

#35 Premi mundial al ridícul, Bcn, 26/08/2018 - 13:51

Les xarlotades indepes actuals (llacets grocs, pancartes, pintades, creus dincs d'el mar, etc), tot i representar un grau superior de ridícul, mai arribaràn a superar la declaració de república de 8 minuts de durada. Aquesta "efemèride" mai podrà ser igualada a tot l'univers.