Política · 20 de Març de 2017. 18:32h.

Ciutadans diu que "demanen a crits una sortida"

Carlos Carrizosa creu que Puigdemont i Junqueras estan en un laberint “d’on no saben sortir”

Ciutadans diu que "demanen a crits una sortida"

Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha afirmat que l’article que ha escrit el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, “és el reconeixement d’un fracàs”. “Demanen a crits una sortida del laberint on ells mateixos s'han ficat i d'on no saben sortir”, ha reblat.

Carrizosa ha afegit que “l'única cosa que pot oferir el govern de la Generalitat als catalans és la repetició d'un nou 9N”. El dirigent de la formació taronja assegura que ja “no tenen credibilitat”. “Davant d'aquells que no tenen credibilitat ni projecte, des de Ciutadans defensem una alternativa de centre que afronti els problemes reals dels catalans”, ha etzibat.

“Convoquin eleccions perquè comenci a governar un partit constitucionalista que contribueixi que des de Catalunya es puguin dur a terme les reformes que precisa tota Espanya”, ha demanat Carlos Carrizosa durant una roda de premsa on ha parlat de la situació “de bloqueig institucional” que hi ha a Catalunya al seu parer.

En referència a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana aquest cap de setmana, el portaveu parlamentari de Cs ha demanat al Govern que “no doni l'esquena” als qui van sortir al carrer. “Ells també són catalans i no són una minoria” com diu l'Executiu català, sinó que representen a més persones que JxSí i la CUP, ha conclòs.

0 Comentaris

Publicitat