Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2015. 14:43h.

Ciutadans diu que Mas fa servir el procés per "tapar la corrupció"

Arrimadas lamenta que es gastin "milions en ambaixades o en estructures polítiques"

Ciutadans diu que Mas fa servir el procés per "tapar la corrupció"

Inés Arrimadas

La candidata de Ciutadans (C’s) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha retret al president de la Generalitat, Artur Mas, que “només vulgui parlar d’independència per tapar la corrupció del seu partit”. "El canvi a Catalunya i al conjunt d' Espanya vindrà per la centralitat política, no pels extrems”, ha reivindicat.

Arrimadas, en entrevista al programa “El matí d’estiu” de Ràdio 4, ha reivindicat que “Ciutadans és l’únic partit capaç de formar un govern per a tots” després del 27-S.

“Ara és l’hora de sumar i de pensar en el que ens uneix, més que en el que ens separa”, ha declarat la candidata que ha instat al PSC i al PP a “donar suport a una alternativa de govern liderada per C’s que sigui regeneradora, sensata i viable” i que “fixi com a prioritat atendre les necessitats socials i treure a Catalunya de l’estat d’emergència en el que es troba”.

Entre les prioritats de Ciutadans hi ha “la creació d’ocupació, l’impuls dels serveis bàsics per ajudar als més necessitats i la lluita contra la corrupció” i ha afegit que “C’s no farà com altres partits que es gasten milions en ambaixades o en estructures polítiques quan hi ha gent que passa necessitats”.

En relació a la proposta del PP de reformar les competències de l’Estat, la candidata de C’s, s’ha mostrat sorpresa perquè “en quatre anys de govern amb majoria absoluta no han fet res” i per això considera que “tenen poca credibilitat”. 

“Ciutadans incorpora al seu programa, des de fa anys, propostes concretes per reformar l’administració i evitar duplicitats”, unes reformes que ha assegurat “són necessàries tan a Catalunya, com al conjunt d’Espanya”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 rushmore, vic, 07/08/2015 - 21:16

Eva Borox del gobierno de Ciudadanos en Madrid en la trama púnica, Viva la regeneración XD

Y Cañas cobrando de asesor de Girauta, vaya tropa !

#10.1 Andrés, Tarragona , 08/08/2015 - 01:18

Puedes decirme corrupción durante la etapa de ciudadanos? Alguien? De momento no encuentras a nadie. Y los habrá, pero lo más importante es cómo actúa el partido...

Eres un demagogo y mentiroso

#10.2 rushmore, vic, 08/08/2015 - 11:46

Cómo actúa? De asesores cobrando dinero público, no con mi dinero !!!

#9 luis, barcelona, 07/08/2015 - 20:43

Dons vaja novetat,
No cal repetir-ho, que ja ho sabem

#8 pers, tortosa, 07/08/2015 - 20:25

No vale comparar C´s con CiU.Vosotros defendeis un modelo,el constitucional,antiguo,cuyos frutos dan vergüenza a las personas honradas.España entera es corrupta.El proceso,fuera de la Constitucion es nuevo y esperanzador.Vosotros de la mano del PPSOE vais irremisiblemente, camino de la desaparicion

#8.1 Andrés, Tarragona , 08/08/2015 - 01:22

Es de broma lo que dices no? ClaroClaro... Los partidos catalanes de siempre son el mayor ejemplo.... 3%
Esperanzador? La moto está en tu garaje porque te la han colado. Hay que ser más cauto para hablar de estos temas

#7 Carlos Gomez, Bcn, 07/08/2015 - 20:04

Aqui a terra santa no hi ha hagut mai corrupcio, aqui nomes pujolisme.

#6 Cesc , Bcn, 07/08/2015 - 18:04

I mira qui parla, els que pacten amb PPunica i PSOEres Andalusia