Política · 27 de Març de 2012. 18:26h.

Ciutadans diu que posaria "professionals" independents a TV3

Recorda que a la Corpo "hi ha casos de gent amb carnet polític i fins i tot exdiputats"

El diputat de Ciutadans, Albert Rivera, aposta per un consell de govern a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) format per "professionals" i no persones vinculades o properes a la política.

"Un consell de govern hauria de ser un perfil tècnic i no persones vinculades a un partit polític, hauria de tenir un perfil professional", ha explicar abans de dir que "hi ha casos de gent amb carnet polític i fins i tot exdiputats".

"Hi ha una lamentable coincidència amb repartiment de pastís polític" a la Corpo, ha denunciat Rivera i és per això que "demanem una reforma integral del sistema audiovisual públic espanyol: volem un sistema similar a l'alemany que competeixi amb el sector privat en la qualitat d'informació" .

El líder de Ciutadans ha comentat que "no podem traslladar el control dels polítics als professionals" i ha recordat que "qui aprova els contractes són el òrgans del consell de govern". No vam defensar, com van fer ICV o ERC allargar els membres del consell de govern per tenir quota de partit", ha recordat abans de denunciar que "estem en un model on els consells de govern poden accedir a les escaletes dels informatius".

Albert Rivera, en una imatge d'arxiu al Parlament
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 jm, martorell, 28/03/2012 - 13:26

Professionals independents com els que hi ha a Intereconomia, la tv favorita d'aquest xicot?

#9.1 Arnau Mir de Tost, Àger, 28/03/2012 - 17:53

M'ho has tret de la punta dels dits quant anaba a escriure-ho.

#8 NaranjasCapa, Valencia, 28/03/2012 - 12:01

Pues en ese caso, deberían importarlos de España.

Porque en Cataluña hace años que se extinguieron...

:_))

#8.1 ton, sallent, 28/03/2012 - 18:27

vas errat, la majoría s´en van a Madrid, que cobran més, com que ho paguem entre tots, així ens va aquest país, menys alguns que no pagan.

#7 Pep, Vic, 28/03/2012 - 08:46

Segur que hi posaria en Caja i ja el veig dien les notícies en Espanyol-anglés-Català tot alhora. Bé suposo que les notícies importants com la visita de la Duquesa de Alba serien en Espanyol, les internacionals en anglés i la fira del ganxet en Català.

#6 Gerard, Barna, 28/03/2012 - 03:50

I tant! Seria tot un espectacle veure "independents" com el Francisco Caja presentant el Telenotícies. la major virtut d'aquest partit és que sempre aconsegueix que es parli d'ell. Això no se li pot negar. Especialment a l'E-Notícies.

#5 Terraxa, Terrassa, 27/03/2012 - 22:51

Malament,... ja no pensen en tancar o vendre la sangonera,... ja volen sucar-hi