Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2016. 16:45h.

Ciutadans diu que s'ha convertit en “el partit català més influent al Congrés"

Jose Maria Espejo creu que poden impulsar reformes “fent que siguin liderades des de Catalunya”

Ciutadans diu que s'ha convertit en “el partit català més influent al Congrés"

Jose Maria Espejo a Catalunya Ràdio (foto: C's)

El vicepresident del Parlament i membre de l’Executiva de Ciutadans, Jose Maria Espejo-Saavedra, ha afirmat que la seva formació és “el partit català més influent al Congrés dels Diputats i a tota Espanya i té la capacitat d’impulsar les reformes que necessita Espanya fent que siguin liderades des de Catalunya", en declaracions a Catalunya Ràdio sobre la decisió de la Mesa del Congrés de deixar el Partit Demòcrata Català sense grup parlamentari.

Espejo també ha valorat la darrera resolució del Tribunal Constitucional i assegura que és “normal donat que en qualsevol país democràtic quan hi ha un incompliment  de la llei o d’una resolució judicial els tribunals actuen”. El dirigent de C’s també ha assegurat que el president de la Generalitat  ha posat “Catalunya en mans de la CUP” i ha destacat que per mirar de superar la qüestió de confiança del 28 de setembre “no ha obert negociacions amb cap altra força política parlamentària, el que posa de manifest que només li interessa la  independència i no les polítiques que necessita Catalunya”.

El vicepresident del Parlament i membre de l’Executiva de C’s diu que l’alternativa a l’independentisme és “oferir-los un projecte que contempli reformes en el sistema de finançament,  en les infraestructures i una regeneració profunda del sistema polític”. I ha afegit que aquestes reformes “es poden  liderar des de Catalunya” amb un partit com C's.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#15 fran-bcn, bcn, 05/08/2016 - 23:43

I segur què no fareu res per Catalunya, se us veu el llautó,......tot per "la sagrada unidad de >España e igualdad entre los hombres y tierras de España". Aquesta cançó es molt vella....

#14 cap gros, palamos, 04/08/2016 - 07:05

Comparat amb els convers q no tenen ni grup o els d erc amb grans estadistes com rufian i tarda...."nos vamus.... aqui us quedais.....patada al culo!! ", dcons es clar q son els mes influents

#13 Jack, Vic , 04/08/2016 - 00:20

Ciudadanos le ha birlado el aguinaldo de agosto a los hijos politicos de Corleone Pujol : 4 millones de €uros.

#12 Ona, Valls, 03/08/2016 - 21:45

Crec que hauria de dir el partit mes anticatala, volen que tot sigui espanyolitzat, que ja sabem de quin pal van.

#12.1 Juan, Sabadell, 04/08/2016 - 13:06

No confundas castellanizar con espanolizar. Cataluna es tan Espana como Castilla, AUNQUE A ALGUNOS NO LES GUSTE

#11 Galderic, Barcelona, 03/08/2016 - 20:08

C'S vol govern ja per 2 motius.
1 ) Per la cadira i la vanitat del seu líder.
2 ) Saben que si hi ha unes terceres eleccions, el seu resultat encara pot ser més catastròfic que el 26-J, i llavors veuríem si els que no tindrien dret al grup parlamentari propi serien ells, ha ha ha.

#11.1 pepe., andorra, 04/08/2016 - 13:12

joer galderico, lo bien q ves la pajilla en ojo ajeno y lo poco q distingues el petrolero en tu ojo. En todo caso, has descubierto la sopa de ajo y tampoco veo q estos pidan la luna por sus votos como han hecho siempre los de CIU y el PNV.