Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2011. 14:57h.

Ciutadans diu que Zapatero ha estat el pitjor president

Albert Rivera considera que “la seva gestió econòmica ha estat nefasta”

Ciutadans diu que Zapatero ha estat el pitjor president

Rivera

El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, davant l’anunci del president del govern José Luís Rodríguez Zapatero de no tornar-se a presentar com a candidat, ha manifestat que “Zapatero suspèn com a president i ha fet bons a tots els presidents anteriors”.

Per a Rivera, “la seva gestió econòmica ha estat nefasta”. “Zapatero, va dir durant tres anys que a Espanya no hi havia crisi i ha demostrat la seva incapacitat per a gestionar els recursos i les finances publiques”, ha dit Albert Rivera.

El president de C’s ha assenyalat que Zapatero “no ha estat un president responsable” i li demana: “Volem que el president del govern, en aquest any que li queda que governi, que no faci més feble el govern, que no faci una cortina de fum amb el debat de la seva successió i que faci tot el que li correspon per treure Espanya de la crisi”.

Albert Rivera considera que la retirada de Zapatero “és una bona noticia” perquè ha “participat i és responsable de l’endeutament de les Comunitats Autònomes”. Per a Rivera, el president Zapatero ha deixat l’economia espanyola en la situació “més desastrosa de la democràcia espanyola”. A més “ha obert debats que han dividit la societat com amb les reformes estatutàries o la negociació amb ETA”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Portero, Terrassa, 03/04/2011 - 21:38

A aquests el que els agradaria es que tornés l'Ansar

#8 shroc, Barcelona, 03/04/2011 - 17:57

En Rivera és aquell que va pressionar l'ajuntament de Barcelona perquè fes una despesa de desenes de milers d'euros en època de crisi econòmica per muntar una pantalla per veure els partits de futbol de la seva selecció i després diu que no és nacionalista?.

#7 Ciudadanista, Barcelona, 03/04/2011 - 00:54

Rivera tiene razón, como de costumbre, pero ZP también ha provocado alguna cosa buena, aunque fuera sin querer. Su apoyo a los nacionalistas facilitó el disparate del Estatut y, como efecto colateral, la indignación y rebelión de muchos ciudadanos sensatos que llevó al nacimiento de CIUTADANS.

#6 Jordi, Tarragona, 02/04/2011 - 18:37

sens dubte Rivera el més edificant i transparent a Catalunya

#5 Ana, Terrassa, 02/04/2011 - 18:28

Senyor "jajaja" si penses que l'únic tema que toca C's al seu programa és el de la llengua, és que, ni t'has llegit l'ideari (obvi), ni tens ni idea del que parles. Normal, els mitjans de comunicació, sovint, estan manipulats i fan que la gent no pensi amb el seu cervell...