Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2014. 13:43h.

Ciutadans donava lliçons contra la corrupció

Cañas afirmava que "som un partit honest"

El fins ara diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, va presumir en una roda de premsa el 23 maig del 2011 que "els nostres principis de regeneració democràtica i ètica en la gestió de les administracions són vigents, tenen molt recorregut per davant, molt futur".

Cañas va afirmar llavors que treballaven "per fer arribar el missatge de regeneració democràtica, per portar el principi de realitat a la política. Perquè creiem en els principis i l'ètica, perquè lluitem contra la corrupció en les institucions, perquè lluitem contra la partitocràcia, perquè som un partit honest i humil".
 
També en una intervenció a Canal Català del 12 de febrer de 2012, el dirigent de Ciutadans va denunciar "30 anys de fangar de corrupció a Catalunya". En l'esmentat programa va acusar Josep Pujol, fill de l'expresident de la Generalitat, de "regularitzar un compte de dos milions d'euros a Suïssa amb hisenda".

Igualment va recuperar "el famós tema del 3% que va destapar la caixa de pandora. CiU sabia els casos de corrupció del PSC, i el PSC de Convergència. Com en la guerra freda hi havia l'equilibri del terror: si tu no parles jo no parlo".

Cañas, en l'esmentada roda de premsa del 2011
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#25 Aurora, TARRAGONA, 26/04/2014 - 16:11

Tenemos que organizarnosy frenar ésta lacra. Los medios nos entretienen hablándonos de los corruptos pero no de la causa : el Sistema. He sabido de un proyecto documental : corrupcionorganismonocivo.com que justque justamente abordará la corrupción desde su origen. He hecho mi aportacion económica

#23 Tobies, bcn, 26/04/2014 - 13:10

C's i Cañas a favor de la hisenda pròpia

jua, jua

#21 Josep-Maria, Barcelona, 25/04/2014 - 23:22

Doncs si abans donava lliçons, ara n'acaba de donar una altra: que un polític ha de ser coherent; que si defensa unes coses i després resulta que les ha atacat, s'ha d'autoaplicar la penalització que proposava, en lloc de fer veure que no passa res, aprofitant-se de la permissivitat de les lleis.

#19 Joan, BCN, España, 25/04/2014 - 19:52

El presunto fraude es de una época en la que Cañas no era político y C's no tenía ni representación. Vamos, que no ha metido la mano en la caja de todos, cosa que CiU y los estelados no pueden decir. Al menos Cañas tiene un pasado en la vida empresarial, cosa que muchos no pueden decir.

#15 Protágoras, bcn, 25/04/2014 - 17:35

Daba lecciones y las sigue dando.
Mas con cuentas sin declarar en Suiza (eran de su papa). La sede de CiU embargada. El niño Pujol llevándose bolsas de dinero a Andorra. El Millet saqueando el Palau para financiar a los nacionalistas y al final el único dimite es Cañas.
A ver si aprenden.