Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2021. 22:23h.

Ciutadans dubta de l'Ajuntament

Exigeixen "còpia de l'escrit jurídic" que demostri que es personen contra l'atac al furgó de la Urbana

Ciutadans dubta de l'Ajuntament

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha reclamat explicacions al govern municipal davant la possible inacció de l'Ajuntament en la causa penal que investiga l'atac a un furgó de la Guàrdia Urbana, arran de la denúncia realitzada pel sindicat CSIF.

Davant l'acusació realitzada per la central sindical, Paco Sierra ha anunciat que la formació liberal ha cursat, durant el matí d'avui, un escrit dirigit a el govern municipal perquè detall si finalment s'ha personat com a acusació particular en la causa, tal com es va comprometre el dia després de l'incident.

En aquest sentit, Serra ha exigit al regidor de seguretat, Albert Batlle, "que sigui transparent" i per això ha reclamat "còpia de l'escrit jurídic on se sol·licita la personació en la causa de l'ajuntament de Barcelona".

L'edil ha incidit en la necessitat que "l'ajuntament es personi com a acusació particular en defensa de tots els agents de la Guàrdia Urbana" però ha advertit que si finalment el govern municipal ha decidit no personar-se, tal com denuncia el sindicat CSIF, això suposaria "un nou abandonament institucional amb els agents", a més d'"un engany al conjunt dels barcelonins per part de Colau i del PSC".

"Si volem acabar amb els atacs als agents de la Guàrdia Urbana cal actuar amb determinació i fermesa davant els violents", ha sentenciat Paco Sierra.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/04/2021 - 19:45

Defender a la Guardia Urbana de los violentos que queman es defender a los ciudadanos que vivimos en Barcelona.
¡Menos mal que tenemos en el Ayuntamiento un partido liberal progresista que ve las cosas claras! ¡Adelante Cs!