Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2015. 17:25h.

Ciutadans equipara la declaració amb un cop d’estat

La proposta de resolució atempta "contra l'ordenament democràtic"

Ciutadans equipara la declaració amb un cop d’estat

Inés Arrimadas

Ciutadans ha comparat la proposta de resolució per a la “creació d’un estat català independent en forma de república” amb un cop d’estat. “La declaració de Junts pel Sí i de la CUP suposa un intent de cop contra l’ordenament democràtic i un greu desafiament a la convivència a Catalunya”, ha assegurat la formació a través d’un comunicat.

El partit també ha expressat a la Mesa del Parlament la seva oposició al projecte independentista, mitjançant el Vicepresident segon de la Cambra, José María Espejo-Saavedra, que ha votat en contra d’admetre a tràmit la proposta de resolució.

Per altra banda, el partit d’Albert Rivera ha sol·licitat un informe als serveis jurídics del Parlament “ja que aquest text suposa una clara vulneració a l'ordre democràtic establert per la Constitució, l'Estatut d'Autonomia i el Reglament del Parlament”.

Finalment, C’s ha anunciat l’inici de “converses amb la resta de grups parlamentaris de l'oposició per posar per sobre dels partits i de les sigles la convivència de tots els catalans i les lleis democràtiques”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 Santiago, Madrid, 28/10/2015 - 20:47


¡ Resistencia ! Suenan las cacerolas en Cataluña contra el proceso separatista

http://dolcacatalunya.com/2015/10/27/resistencia-suenan-las-cacerolas-en-cataluna-contra-el-pruses-separatista/

Se ha convocado espontáneamente por las redes sociales hace unas pocas horas.

#15 vila, vila, 28/10/2015 - 10:04

Franco, Pavia, Primo de Rivera, que tienen en común,? fueron militares golpistas españoles...pretende Arrimades, comparar al pueblo catalán con esa GENTUZA???, esta chica es muy guapa, pero tanto como tonta.

#14 Vergüenza Ajena Siento, Barcelona, 28/10/2015 - 08:17

Yugoslavia 2.0

#13 Gabriel de Araceli, Badalona, 28/10/2015 - 07:22

Aquesta resolució, en cas d'aprovar-se, seria nul·la de ple dret. Ni tan sols cal recórrer al Tribunal Constitucional. Crec que als separatistes se'ls ha de pagar amb la seva pròpia moneda, posar-los davant les seves grans contradiccions. S'ha de recórrer al Consell de Garanties Estatutàries

#12 Jordi Martinell, Sant Cugat, 28/10/2015 - 00:23

Això és un cop d'estat en tota regla. Hem d'aturar els colpistes. Ens hi juguem la convivència i els quartos.