Política · 16 d'Octubre de 2010. 15:29h.

Ciutadans es despulla de nou

Rivera fa una crida a que els ciutadans es "rebel·lin a les urnes"

Ciutadans es despulla de nou

Una imatge de l'anunci electoral

Ciutadans (C’s) ha presentat aquest matí en el Teatre Romea de Barcelona, davant més de 800 persones, la seva campanya electoral al voltant d'un lema: “Rebel·la't”, “Ens rebel·lem perquè volem convivència no enfrontament, ens rebel·lem contra la corrupció i a favor de la transparència democràtica, ens rebel·lem contra la crisi i a favor d'una Catalunya pròspera, més justa i que sigui la Catalunya de les oportunitats”, ha explicat el president de C’s i candidat a la presidència de la Generalitat, Albert Rivera.

“Ens rebel·lem contra la mediocritat, contra la corrupció, contra les imposicions, per una Catalunya lliure, oberta i moderna, per una Catalunya de tots”, ha argumentat Rivera. Per aquesta raó, el president de C’s ha fet una crida als ciutadans perquè es “rebel·lin en les urnes”: “Ens rebel·lem els que defensem la democràcia, davant dels que la degraden, ens rebel·lem els que complim les lleis, davant dels que no compleixen les sentències, els que mai ens manifestem contra l'Estat de dret, davant dels que sí, els que defensem la convivència i la pluralitat per sobre de tot, davant dels que volen aixecar fronteres”.

El president C’s ha recordat que “fa quatre anys C’s va néixer com la rebel·lió cívica de ciutadans del carrer que defensen les seves llibertats, que diuen el que pensen sense complexos i que prefereixen morir dempeus que viure agenollats”. En resposta, van ser més de 90.000 els ciutadans que es van rebel·lar, que “es van despullar” amb C’s, i, ara, “en 2010 serem molts més”: “Ha arribat l'hora de C’s, l'hora de rebel·lar-se, l'hora de la revolució taronja”, anuncia Rivera.

Precisament, l'espot electoral* vol simbolitzar el que ha significat la trajectòria de C’s durant aquests últims quatre anys i marcar una continuïtat amb la campanya de 2006. “Estem preparats i compromesos a canviar les coses per posar en marxa un model de societat diferent, aquest és el nostre compromís amb els ciutadans. No vull pertànyer a un club del que no em sento part, vull ser ciutadà de Catalunya i representant polític que serveix als ciutadans que em paguen el sou”, ha afirmat el president de C’s.

Segons ha explicat el director de campanya, José Manuel Villegas, “el primer nu d'Albert cridava a la reflexió i a l'acció i quatre anys després som molts més els ciutadans que ens rebel·lem contra el nacionalisme i contra una classe política que viu d'esquena als problemes reals dels ciutadans”, per la qual cosa afegeix: “Presentem una proposta política integradora i respectuosa, que fa de la convivència i el respecte dels drets i llibertats de tots els ciutadans el principi rector de les nostres propostes polítiques”.

Per això, el vídeo de campanya presenta a un nen de quatre anys que simbolitza la vida de C’s i casos de ciutadans que es rebel·len, amb el seu nu,  contra les imposicions, contra la desocupació, contra la corrupció i contra l'autisme polític. Els ciutadans es van sumant al nu i sense complexos.

Publicitat
Publicitat

109 Comentaris

Publicitat
#109 Eduardo, Barcelona, 19/10/2010 - 19:36

Alexandra, si quieres ser más feliz es mejor que compares la situación del catalán con la del corso o el bretón y ya verás como sales ganando y, si no tienes la mente obstruida, deberías reconocer la inmensa generosidad de los españoles.

#108 Eduardo, Barcelona, 19/10/2010 - 19:32

Alexandra (Girona), sigues sin querer entender nada. Mira, las competencias lingüísticas de Francia (Estado) son PROPIAS y TOTALES, mientras que las competencias lingüísticas de Cataluña (Autonomía) son TRANSFERIDAS Y PARCIALES.

#107 Jordi, Sant Just, 19/10/2010 - 15:17

Tori, CIUTADANS demana que el 40% de les classes es faci en català, 40% en castellà i 20% en anglès.

En canvi, el PPC demana el dret d'enviar els seus fills a escoles amb el ZERO% de classes en català.

Quín partit és el que defensa millor el català?

#106 Tori, BCN, 19/10/2010 - 14:20

Estos de Ciudadanos y del PP mienten. Que expliquen que Catalan no entiende el Castellano. La escuela es un medio para que la ciudadania conozca diferentes materias. Los padres no tienen derecho, con sus chorradas a limitar el conocimiento del Catalan. ¿O al final enseñaremos creacionismo también?

#105 Francesc, Barcelona, 19/10/2010 - 13:43

Jordi, és opinable la teva afirmació. No la comparteixo de cap de les maneres. Per què mereixen ser votats, sr. Margarito?