Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2015. 21:03h.

Ciutadans es veu com l'alternativa

Girauta diu que cal "revitalitzar la democràcia"

Ciutadans es veu com l'alternativa

Girauta, a Mataró

"Ciutadans és l'alternativa que la societat reclamava per revitalitzar la democràcia que està desgastada”. Així ho ha dit el número u de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Barcelona, Juan Carlos Girauta, que ha assegurat que la formació “canalitza la veu de la societat”.

En un acte a Mataró, Girauta ha assenyalat que “Ciutadans és l'únic partit que ha posat propostes sobre la taula” i que representa “la nova Espanya que neix”. I ha afirmat que “per reformar la Constitució i les institucions és necessari arribar a consensos com es va fer en la Transició”.

A més, el cap de llista de C’s per Barcelona ha recordat que “l'educació no es pot seguir utilitzant per dividir a la societat entre esquerres o dretes i entre territoris”. I ha destacat que, “per primera vegada, es poden acabar les dues Espanyes, amb un torn de partits propi de la Restauració”.

A l'acte també estaven el diputat en el Parlament de Catalunya, Sergio Sanz, i la número tres al Congrés dels Diputats per Barcelona, Elena Faba, que ha destacat que “Ciutadans té la capacitat, l'equip, el talent i les idees que canvien el món”.Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Eduard, Castelldefels, 10/12/2015 - 12:03

Digues clarament que vols tocar poder, Girauta! A mi no m'enredaràs pas. Un ex-tertulià de la COPE que vol "regenerar la democràcia"... Vinga, home! Vés a engalipar ta tia! O els joves, que no tenen memòria...

#2 Jordi, L'H, 07/12/2015 - 23:13

C's no es más que la marca pija del PP, con un emboltorio más bonito, pero más de lo mismo

#1 Pere, Barcelona, 07/12/2015 - 21:15

Si. Hace tiempo un tal...Adolfo..decia lo mismo en Alemania defendiendo los mismos postulados. Lachistoria se repite