Publicitat

Ara presenta una moció de censura amb l’excusa dels CDR

Ciutadans fa tard

Loren Roldán, durant el Debat de Política General (foto: Job Vermeulen)

Ciutadans ha decidit presentar ara una moció de censura contra el president de la Generalitat, Quim Torra, arran de les detencions de set CDR acusats de pertinença a organització terrorista i després de la bronca que es va viure al Parlament en el tram final del Debat de Política General.

La moció de Cs arriba també una vegada que la formació ha fet els canvis en el seu organigrama, amb la marxa d’Inés Arrimadas i José María Espejo-Saavedra al Congrés dels diputats, i l’elecció de Lorena Roldán com a portaveu de la formació a la Cambra catalana i candidata a la presidència de la Generalitat.

“S’han traspassat totes les línies vermelles i s'ha posat en perill la seguretat”, ha argumentat Roldán en roda de premsa, alhora que ha subratllat que dos dels set detinguts han confessat que planejaven “prendre el Parlament i que Torra tenia coneixement d'això”.

D’altra banda, Ciutadans presentarà als ajuntaments catalans on tenen representació una moció de condemna a la violència i el terrorisme, i de suport a la Guàrdia Civil, per “defensar a tots els catalans que se senten amenaçats”.

El responsable adjunt d'Acció Institucional a Catalunya, Dimas Gragera, ha afirmat que “cal estar del costat dels que defensen els seus drets i llibertats enfront dels que volen imposar a la força un model de societat”.

La moció de censura, en tot cas, no té possibilitat de prosperar perquè el partit no té majoria suficient. Encara que s’hi sumessin el PSC, els Comuns i el PPC, els quatre partits no tindrien prou escons per fer-la tirar endavant.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Neferu, Barcelona, 30/09/2019 - 19:50

C's hace tiempo que llega tarde y mal. No me extraña el mal resultado que va a tener en las próximas pues, no se entiende que se niegue a entenderse con Sanchez a cambio de poner en marcha medidas de su programa que benefician al ciudadano. No se entiende . Rivera ha de pensar en España, en los españoles

#3 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 30/09/2019 - 19:36

Nunca, nunca, nunca es tarde para combatir ni fascismo ni la violencia.

#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 30/09/2019 - 19:00

Ya llegue tarde o temprano,
a Torra le dolerá el ano.

#1 Partida mal jugada, Barcelona, 30/09/2019 - 18:41

Ciutadans, heu perdut el tren. Podieu haber estat una oposició molt positiva però heu preferit avivar el foc. Unes bones oportunitats perdudes a a CAT i, d'altra manera a Ñ. Unes bones cartes mal jugades.

#1.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 30/09/2019 - 21:09

A Ñ??

Sobre lo de avivar el fuego da la sensación que la pandilla basura formada por Puigdemont, Torra, Junqueras y sus acólitos, socios y paniaguados dan sopas con honda a cualquiera