Publicitat

Arrimadas demana una coalició amb el PP, però Rivera la va rebutjar

Ciutadans fa tard

Inés Arrimadas amb Albert Rivera, en un acte al Congrés (foto: Ciutadans)

La portaveu de Ciutadans al Congrés i candidata a liderar el partit, Inés Arrimadas, ha demanat aquest diumenge una “candidatura transversal” perquè “no es perdi cap vot constitucionalista” a les eleccions catalanes, basques i gallegues. Arrimadas ha defensat que cal fer “ponts” i “aliances” amb altres formacions per aturar l'independentisme, però mantenint cadascun el seu espai.

“Una fórmula transversal, oberta a la societat civil, des del centre fins a les dues bandes perquè no es perdi cap vot constitucionalista”, ha reclamat la portaveu de Cs a la cambra baixa durant un acte de campanya a l'Hospitalet de Llobregat per presidir Cs.

La proposta d'Arrimadas arriba en un moment en què les enquestes electorals no són gaire favorables a la formació taronja i després del daltabaix en les últimes eleccions generals. Ciutadans va rebutjar llavors la proposta del líder el PP, Pablo Casado, d'anar plegats als comicis generals i van descartar la fórmula similar de 'Navarra Suma'.

Ara, en canvi, és la líder de Cs al Congrés i candidata a liderar el partit, qui proposa al PP presentar-se junts a Catalunya, el País Basc i Galícia argumentant que són “circumsatàncies excepcionals, moments excepcionals i llocs excepcionals”.

74103-arrimadas.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , CIUTADANS SE UNIRIA AL P.P. Y HARIA TODO LO QUE ELLOS QUISIERAN CON TAL DE NO DESAPARECER COMO, 03/02/2020 - 09:48

CIUTADANS a la Desesperad a ara VOL URGENTEMENTE LA COALICCION " LA UNITAT UNIONISTA " No per atacar EL Independentisme NO y NO . Quiere ESTA UNIDAD Para SALVAR SU PARTIDO C IUTADANOS . Esta apunto de desaparecer del mapa politico Catalan y Español Sus votantes haora VOTAN P.P. o a VOX . Han a bandonado a CIUTADANS

#8.1 Ciudadano, Terrassa, 03/02/2020 - 11:41

Para no desaparecer, lo único que Ciudadanos ha de hacer es aquello que inicialmente le funcionó y dejó de hacer. Y es lo que va a hacer. Ciudadanos volverá a crecer. Tal vez no en estas elecciones, pero entonces será en la siguientes. No lo dudes.

#7 FERRANOT, BARCELONA, 03/02/2020 - 09:44

ideológica, que iba de la socialdemocracia al liberalismo ya le valía y, asimismo, servía para atraer a votantes de clases medias y medias altas. Pero, el exceso de ambición de la cúpula, creo que ha llevado al partido al ostracismo en que actualmente habita.

#6 FERRANOT, BARCELONA, 03/02/2020 - 09:43

Más que una suma, veo una fagozitación de Cs por parte del pp. El error de Ciudadanos ha sido querer ocupar el espacio del PP pasando de su electorado catalán. Electorado que es constitucionalista pero que pertenece, en muchos casos, a unas clases obreras que no se sienten cómodas dando apoyo al PP. Para ese electorada la cierta ambigüedad

#5 Ciudadano, Terrassa, 03/02/2020 - 09:14

Q PSOE quiso aprovecharse d Ciudadanos pidiéndole el voto sin nada a cambio es obvio. El PSOE, en cambio, sigue pactando con nacionalistas.

Q Ciudadanos la cagó al querer sustituir al PP, en vez d ser visagra, tb. Pero, la parte buena es q parece q Cs ha aprendido, tarde, pero ha aprendido, y por esos proponen lo q proponen.

Aún hay esperanza

#4 A., Barcelona, 03/02/2020 - 01:15

L'error de Ribera volent ser el líder de la dreta quan podia haver pactar i fer govern amb el PSOE controlant Podemos i l'independentisme és col.losal. Oportunitat perduda per posar ordre en aquesta legislatura.