Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2012. 10:52h.

Ciutadans fitxa un expresident de l'Espanyol

Ferran Martorell s'incorpora a les llistes de la formació

Ciutadans fitxa un expresident de l'Espanyol

Ferran Martorell

El cap de llista de Ciutadans, Albert Rivera, ha presentat els fitxatges estrella de la formació per a les properes eleccions: l'expresident de l'Espanyol Ferran Martorell, que ja va assistir a l'acte del Teatre Goya a favor del bilingüisme; i el president de l'Hospitalet, Miguel García. La llista la tanca l'advocat Javier Nart, que no ha pogut estar present perquè tenia unes diligències judicials.

Martorell s’ha presentat en castellà, perquè “com som bilingües, yo me dirijo a ustedes en español”. A més, ha afirmat que “fa més de vint anys” que es va posar “aquesta corbata negra” i va dir que “el dia que deixés d’haver corrupció en aquest país” se la canviaria.

L'expresident del club blanc-i-blau ha assegurat que ha arribat a votar tres cops en blanc “fins que un dia va sorgir C’s i vaig dir: 'vaig a votar, i vaig votar un partit on no hi ha corrupció'”. I ha declarat que “crec en C’s, crec en l’Albert i en el seu programa, així que els dono suport amb tot el meu esforç”.

En resposta a la pregunta d’un periodista, Martorell ha dit que “el món de l’esport s’ha utilitzat per fer política” i ha explicat que “en l’esport passa el mateix que en la política: si tu divideixes, restes; en canvi, si tu sumes, multipliques”.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#23 Sansito, Barcelona, 24/10/2012 - 09:51

Aquest senyor té un passat a la ultra dreta pre constitucional. Ara es veu que molts d'aquests es fan de ciudadanos i alguns continuen al PP.

#22 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 23/10/2012 - 23:25

Senyor Martorell: jo us havia escoltat molt a Cat.Ràdio, i ara he vist que al llindar de la vostra vida us heu rebaixat fins a sota de tot. Si vau prohibir les banderes veig que els vostres amics espanyols no us han fet cas. Poca autoritat deveu tenir al camp de l´Espanyol. Pitjor per a vós.

#21 Rocatova, Barcelona, 23/10/2012 - 00:18

Ostres, quin fenomen aquest! Tenia l'empresa plena de frases fetes sobre la bondat humana i anava de campamentos cada dia!
Realment, els ciudadanos tenen poc nivell (entre en Cañas i la vedette Rivera als programes de les teles franquistes, tampoc desentonarà el paio).

#20 jorid, Barcelona, 22/10/2012 - 19:35

Com pot ser que defenen una alternativa política diguin el mateix que diuen el franquistes, la Cope i Intereconomia? Molt d'ESADE però és un llop amb pell de xai i subvencionat per ?

#18 Ramon, Girona, 22/10/2012 - 19:14

Home Sr. Martoerll, sempre havia pensat que era serio vostè!. Que hi fot aqui, amb aquesta pandilla.