Publicitat
Política · 23 de Gener de 2019. 17:25h.

Ciutadans i exconvergents a la candidatura de Valls

L'alcaldable arriba a un pacte amb Lliures

Ciutadans i exconvergents a la candidatura de Valls

Manuel Valls

L’alcaldable de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha incorporat a la seva candidatura Lliures, una formació fundada per l’exconseller i exdirigent de CDC, Antoni Fernández Teixidó. També hi ha gent provinent d’UDC com Roger Montañola, Juanjo Isern o Ferran Brea.

Valls destaca en un comunicat que Lliures se situa “en el centre catalanista”. També posa en valor que “defensa així mateix la identitat de Catalunya construïda sobre la llengua i sobre la voluntat d'una catalanitat no excloent”.

D’aquesta manera, Ciutadans i antics dirigents de CiU s’uneixen per integrar una candidatura que “freni la intenció dels separatistes de fer-se amb l'Ajuntament de la ciutat”. “És el moment per deixar a un costat ideologies i desacords”, argumenta Valls, alhora que fa una crida a unir-se per aturar “els extremismes”.

“Tant Colau com els separatistes estan obsessionats en convertir Barcelona en l'epicentre d'una república imaginària, que aïllaria a la ciutat de qualsevol contacte amb el món real i que representaria sens dubte una frenada, si no un pas enrere, en el seu progressiu creixement”, adverteix l’alcaldable de Ciutadans.

teixidookj.jpg

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#4 Angels, Barcelona, 25/01/2019 - 15:29

A ver señores y señoras, es necesario que este hombre venga de fuera y se presente para alcalde?.
Sobran politicos, estamos hartos de pagar a tanta gente que no da golpe y encima no sirven para nada.
Si fuese vocacional se esconderian todos. En fin, que se vaya de aqui, vuelva a su otro pais.

#3 Antonia Ramírez, Badalona, 23/01/2019 - 22:45

El Teixidor de Bandera Roja a la UCD, de la UCD al CDS, del CDS a Convergència, de Convergència a Lliures i ara, de la mà de Ciutadans.... Un hone de fiar.

#2 Tirant, Bcn, 23/01/2019 - 20:45

Les municipals es presenten interessants ... Hi ha un embolic de sigles i personatges que posarà a prova l'habilitat del votant per tenir clara l'opció.
I respecte a Valls ... tot i que és un candidat valuós crec que amb tant embolic ho tindrà difícil. Li desitjo sort.

#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 23/01/2019 - 19:58

Otro error táctico de Cs, y además de gran calado. Con el catalanismo, aunque se llame a sí mismo moderado, no se puede ir ni a heredar: llevan el cánc3r del nacionalismo dentro. ¿Ya se les ha olvidado lo que pasó con Pujol?

#1.1 Lula, Bcn, 23/01/2019 - 20:55

Hay que sumar con generosidad y dar salidas dignas a la gente que puede modificar principios por el bien común de nuestra querida ciudad.

#1.2 pepe, andorra, 24/01/2019 - 13:57

si lula, pero eso ya no sirve pq nos conocemos todos y sabemos a lo q van de verdad. Q es mayormente a forrarse y dejar pasar el tiempo haciendo lo menos posible, pero q parezca q hacen cosas. Si tu quieres ser engañado, es tu problema, pero a mi Valls no me engaña si va con los del PSC, no sera separata, pero igual es peor todavia.

#1.3 Angels, Bcn, 25/01/2019 - 15:31

No oblidem els Pujol ni la resta de politics.
Tots son iguals. Quasi.

#1.4 Ramon, Barcelona, 25/01/2019 - 20:07

Et puc assegurar que no. Jo em considero catalanista, però en absolut independentista. Aquesta es la raó per la que, després de molts anys de militant, em vaig donar de baixa de CDC quan es van declarar independentista. I com jo n'hi han molts, t'ho puc assegurar.