Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2008. 15:16h.

Ciutadans intenta evitar homenatges a Xirinacs

El partit ho cola en una resolución contra el terrorisme d'ETA

Ciutadans intenta evitar homenatges a Xirinacs

José Domingo, que ha presentat la resolució, després del ple

Ciutadans ha presentat una proposta de resolució, que sota la condemna al terrorisme d'ETA, colava un frase que instava a "les Corporacions locals catalanes que evitin qualsevol acte de simpatia o homenatge, com la inclusió en el nomenclátor rondaire, a condemnats per delictes relacionats amb el terrorisme o per la seva apologia" en referència a Lluís Maria Xirinacs. La iniciativa només ha rebut el suport de Ciutadans i PP. La cambra catalana ja va llegir en el darrer ple, el passat 26 de setembre, una condemna solemne dels darrers atemptats d'ETA a Vitòria, Ondarroa i Santoña

El text complet era el següent: "Després de trenta anys de democràcia, el terrorisme d'ETA segueix sent una xacra que copeja de forma recurrent a la societat espanyola amb la seva violència estèril. Per això, en un moment que la banda terrorista s'hagi tenallada pels instruments legítims de l'Estat de Dret i la derrota d'ETA és una possibilitat pròxima i factible, el Parlament de Catalunya reitera la seva condemna al terrorisme d'ETA i exhorta a la societat catalana a expressar públicament la seva repulsa a l'organització terrorista i sol·licita de les Corporacions locals catalanes que evitin qualsevol acte de simpatia o homenatge, com la inclusió en el nomenclátor rondaire, a condemnats per delictes relacionats amb el terrorisme o per la seva apologia"

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 08/10/2008 - 19:11

En Xirinacs va ser una gran persona, que va fer molt de bé, amb un gran sacrifici personal i al servei de la gent. Va cometre un error, però la seva trajectòria pacifista i humana és impecable. Res a veure amb els demagogs lerrouxistes de C's.

#23 Ocata, Ocata, 04/10/2008 - 11:32

YO... no et fa vergonya voler la mort dels altres? deixen posar comentaris tan infantils?? on anirem a parar....

#22 YO, MATARO, 03/10/2008 - 09:22

ESPERO QUE EN EL PROXIMO ATENTADO LA PERSONA QUE MUERA SEA UNA ALLEGADA A CUALQUIERA DE ESTAS QUE NO CONDENAN EL TERRORISMO, HE INCLUSO LES PAGAN SUBVENCIONES.
DONDE ESTA LA PENA DE MUERTE, LA NECESITAMOS PARA LOS ASESINOS Y SUS COMPLICES.

#21 Ben, Reus, 03/10/2008 - 08:19

Aquests sempre ocupats en coses "que realmente interesan a la ciudadanía" ha ha ha... Quan se'ls acabi el xollo faran cap a Madrid, amb el Boadella, on diuen que encara hi falten pallassos.

#20 Roger Isbern, Granollers, 02/10/2008 - 22:54

El que se pica, ajos come. El nacional socialismo catalán se ha retratado una vez más. Nueva vuelta de tuerca. No se dan cuenta del cuambio cualitativo que se dio con la aparición de Ciutadans, capaz de sacar 8.000 personas a la calle por la libertad.