Publicitat
Política · 16 de Maig de 2018. 16:28h.

Ciutadans passa la pilota al PP

Arrimadas: "El Govern d'Espanya ha d'arribar a un acord per garantir els drets de tots els catalans"

Ciutadans passa la pilota al PP

Inés Arrimadas

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha manifestat que "el Govern d'Espanya ha d'arribar a un acord amb les forces constitucionalistes per garantir els drets de tots els catalans". Arrimadas ha reclamat la unitat dels partits constitucionalistes per fer front a les "amenaces" de Torra. "Davant les amenaces de Torra de tornar a trepitjar els drets dels catalans és imprescindible que hi hagi unitat entre els partits constitucionalistes", ha afirmat en roda de premsa des del Parlament.

Arrimadas ha aprofitat per anunciar que en les pròximes setmanes viatjarà a Europa per reunir-se amb representants de diverses institucions europees per tal que "se sàpiga què pensa Quim Torra sobre els catalans i el conjunt d'espanyols que no pensen com ell". "Volem portar a Europa la veu de milions de catalans que ens sentim humiliats per la ideologia del nou president de la Generalitat" ha afirmat la dirigent de C's

En aquest sentit, ha explicat que han traduït a quatre idiomes els principals i "més radicals" articles de Torra, en els quals es "mostra clarament la seva ideologia de xenofòbia i racisme", i ha assegurat que han estat distribuïts entre mitjans internacionals i eurodiputats." "Torra volia internacionalitzar el procés, però només ha aconseguit internacionalitzar la ideologia racista i humiliant dels seus articles", ha apuntat.

Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#18 Ram, Terrassa, 19/05/2018 - 09:49

CS ganó las elecciones en Catalunya, pero no se les ve ni por el forro, no se sabe a qué esperan para pasearse por Europa para denunciar en todos los foros a los supremacistas... por lo menos que hagan algo, que no hacen nada, Sra. Arrimadas.

#17 Claudia, Sant Boi, 16/05/2018 - 22:41Hagamos que BARCELONA sea CAPITAL DE ESTADO, hagamos la REPÚBLICA CATALANA.

#16 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/05/2018 - 22:31

Ja era hora que algú fes contrapropaganda de les mentides indepes. Lo normal hauria estat que ho fes el Govern estatal, però Marianico el corto s'estima més llegir el Marca.

#15 Jesús, Murcia, 16/05/2018 - 19:36

¿Serás tan honesta como para decir en Europa q eres una mentirosa? Dijiste q nunca dijiste lo q dijiste sobre tu marido, q incluso la revista había rectificado. Sin embargo, Telva comunicó q mentías, q Telva “se ha limitado a transcribir fielmente la entrevista que realizó a la señora Arrimadas" y que "Telva no ha emitido ninguna rectificaci

#15.1 Jordi BR, L'h, 16/05/2018 - 23:26

Jesús no les des tantos argumentos que no dan abasto. De todas formas apuesto que responderán diciendo que mientes mientes mientes sin argumentar nada

#14 Jesús, Murcia, 16/05/2018 - 19:29

¿Serás tan honesta para decir en Europa que, cuando los guardias civiles marchaban hacia Cataluña lo hacían al grito de "A por ellos", tú, en lugar de condenarlo, lo justificabas diciendo "Yo también he escuchado independentistas que han gritado 'fuera la prensa española' y 'las calles serán siempre nuestras"?