Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2011. 12:19h.

Ciutadans pel Canvi es dissol

Consideren que han aportat "un cicle profitós per a la política d’esquerres catalana"

Ciutadans pel Canvi es dissol

Un acte de CpC

L’assemblea extraordinària de Ciutadans pel Canvi (CpC) ha aprovat la dissolució de l’entitat. L’acord, pres per majoria absoluta, posa punt final a una innovadora experiència de pràctica política ciutadana, que va començar el 1999 amb "la constatació que calia un canvi profund en les formes de governar i de fer política a Catalunya".
 
El plenari de l’assemblea, òrgan legal per aprovar la dissolució, ha acordat també encomanar a l’actual Junta Rectora de CpC Ciutadans pel Canvi la gestió de la dissolució. El primer pas d’aquest procés va tenir lloc el 26 de novembre d’enguany, quan la Convenció de CpC (assemblea anual ordinària) va aprovar, a proposta de la Junta Rectora, una moció que plantejava el final del cicle polític de CpC.
 
Els socis i sòcies que han participat a la reunió, entre els quals hi havia el President Pasqual Maragall, inspirador de CpC, i els expresidents de l’associació Josep M. Vallès i Carme Valls, han reivindicat l’aportació de Ciutadans pel Canvi "com a nova forma de fer política" i han agraït "l’espai d’intercanvi i de generació de propostes que suposa l’entitat".

Igualment, han remarcat "la valentia política i el rigor en la gestió del tancament de CpC per donar per acabat un cicle profitós per a la política d’esquerres catalana".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#7 valeri torres, bna, 16/12/2011 - 11:31

Fem inventari: ¿Qué ha fet Ciutadans pel Canvi per Catalunya?, rés de rés; només fer la punyeta. Aixó si: s'han exufat i han xipat de la mamella durant aquests anys. ¡Quins barres!. Han estat uns ciutadans per mantenir el seu càrrec.

#6 adelaida, barbera, 15/12/2011 - 16:15

Ciutadans pel cárrec no era sino un tinglaíllo ap!!añado alrededor de Pasqual Maragall que se repartieron actas de diputats al Parlament y consiguieron que el numero de diputados PSC fuera el mas bajo de la historia... adios al chiriguito

#6.1 assumpta, sant cugat, 15/12/2011 - 17:23

Ets molt frívola Adelaida. Una entitat que ha mobilitzat centenars de socis, que ha estimulat la participació política no estrictament partidista mereix un respecte i un reconeixement. No siguem frívols!.
Assumpta

#5 LOLA, BARCELONA, 15/12/2011 - 13:48

el q shauria de disoldre es el grup catalanofobic de ciutadans dalbert rivera, o el ppc i psc

#4 Ramón, Barcelona, 15/12/2011 - 13:21

Moltes gràcies Ciutadans/Ciutadanes de Catalunya, gràcies a vosaltres gaudim d'un gran pais ric i ple, sense atur ni pobresa. És una llàstima la vostra disolució, la pagarem força cara. Gràcies Ciutadans/anes de Catalunya!

#3 Enric_J_M, Bcn, 15/12/2011 - 13:03

Abans del congrés del PSC, no fos cas que es veiés (encara més) el llautó. ''En el dia de hoy, cautivo y desarmado..''