Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2021. 12:27h.

Ciutadans planteja una oposició coordinada a PSC, Vox i PP

"El tracte entre els líders no independentistes ha de ser habitual"

Ciutadans planteja una oposició coordinada a PSC, Vox i PP

El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha proposat aquest diumenge a PSC, Vox i PPC un acord per votar accions conjuntes durant la nova legislatura per fer front al Govern de la Generalitat. Carrizosa en una entrevista a l'ACN, diu que aquest pacte ha de ser "habitual" per tal de dur a terme una oposició coordinada en alguns temes.

El líder de Ciutadans al Parlament, en aquest sentit, ha manifestat la seva predisposició a tenir un diàleg fluid amb les formacions no independentistes i no ha descartat converses amb Vox.

"El tracte entre els líders no independentistes ha de ser habitual" ha subratllat Carrizosa, que ha apuntat que "tinc un bon tracte amb el senyor Illa" i que "parlarem amb el PP i no descartem que amb les qüestions parlamentàries hàgim de parlar amb el líder de Vox, el senyor Garriga".

El pacte per a dur a terme una estratègia conjunta aborda la possibilitat de pactar accions conjuntes com el control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) o la pressió perquè el Govern en funcions se sotmeti a sessions de control mentre no es produeixi la investidura.

El dirigent de Ciutadans ha manifestat que combatrà el que ha considerat els discursos d'ultradreta "que trenquin la convivència". "Combatrem els discursos que assenyalin als andalusos i als que assenyalin als musulmans", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Borinot, Terrassa, 19/04/2021 - 08:10

C's lo tuvieron todo y lo desaprovecharon. Primó la promocion de Rivera y Arrimadas. Ahora tienen que tocar de pies a tierra y ver que ya son completamente irrelevantes.

#1 Daniel, Tokio, Texas, 18/04/2021 - 13:17

Da una de cal y otra de arena, pero en cualquier caso, llega tarde. Cs pudo haber hecho todo eso antes, cuando tenia mas poder, y nunca lo hizo.

#1.1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 18/04/2021 - 16:53

PSC no quería juntarse cuando los de Cs eran los"fachas" según los abducidos separatistas, izquierda caviar y cachorros de la CUP.