Publicitat
Política · 1 de Juny de 2022. 14:33h.

Ciutadans porta Cambray a la fiscalia

Arrimadas l'acusa d'actuar "com un pinxo"

Ciutadans porta Cambray a la fiscalia

Ciutadans ha portat aquest dimecres a la Fiscalia el conseller d'Educació, Josep González Cambray, i altres resposables del Departament per "desobeir" la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga a plicar un 25% de castellà a l'escola catalana.

Després de posar en coneixement dels "fets" al ministeri públic, la líder de la formació taronja, Inés Arrimadas, acompanyada per Carlos Carrizosa Luz Guilarte; ha acusat a Cambray d'"estar actuant com un pinxo".

"No deixarem ni una infàmia sense combatre i no deixarem ni una eina democràtica sense utilitzar per a defensar els drets dels catalans que en el fons és autodefensar-nos del Govern de la Generalitat", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 01/06/2022 - 19:11

¿Cómo se combate a los matones?
- Es difícil, pero está demostrado que cuando se les planta cara muchos se arrugan.
¡Es que muchos son también chupones y quieren seguir chupando!

#2 Arnat, Barcelona, 01/06/2022 - 15:19

Han fet molt be de portar a la Fiscalia el cas d'aquell hiperventilat que ara va xulejant la triquinyola per esquivar la sentencia, pero quan rebi la citació i el posin davant d'un jutge, el veurem abaixant el cap, dient que no es lo que sembla i negant-se ell mateix. Tots son igual, fanfarrons davant el ramat i fugint quan els descobreixen

#1 Marc de Vich, Vich, 01/06/2022 - 15:03

Mientras a Antonio le haga falta el Falcón y esté en la Moncloa y pueda interferir en el poder judicial mediante la Fiscalía, que por si no lo sabemos depende de Antonio, pue eso. Pero si, ya me gustaría que llamasen al Gonssáles y dijera lo típico yo no he sido señor juez, si mis nenes van a la privada en español