Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2009. 08:35h.

Ciutadans porta el Toro al Parlament

Presenten una proposta de resolució demanant al Govern que condemni l'acció contra el "símbol"

Ciutadans porta el Toro al Parlament

El toro d'Osborne, a terra (foto: ACN)

El grup parlamentari de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía ha indicat que presentarà una proposta de resolució en la càmera autonòmica instant al Govern de Montilla que condemni l'enderrocament intencionat de la tanca publicitària del toro d'Osborne de El Bruc (Barcelona).

José Domingo, portaveu adjunt del grup parlamentari, ha condemnat l'acte violent portat a terme la passada matinada en la població catalana i ha manifestat que “la intencionalitat dels autors és clarament política i que, al tractar-se d'un acte violent, seria convenient que fos reparada pel govern autonòmic de Catalunya”.

En aquest sentit, el diputat de Ciutadans ha sol·licitat que “la policia actuï diligentment i procedeixi a la detenció dels autors intel·lectuals i materials dels fets”, com més aviat millor, i ha lamentat que “per determinats sectors s'estiguin criminalitzant símbols que formen part de la cultura espanyola”.

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#74 Mares, Barcelona - España, 25/02/2009 - 21:54

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, endevant!

#73 Anem bé, Balaguer, 25/02/2009 - 19:07

Sol·lució: El ruc. Quin millor símbol per aquests gloriosos herois que, amb nocturnitat i sabent-se protegits per les institucions, malgasten les seves energies atacant la publicitat alcohòlica. Ells només deurien haver begut "Aromes de Montserrat".

#72 Joan, El Bruc, 25/02/2009 - 19:05

La meva proposta es mantenir el toro en el seu lloc però pintat parcialment amb la senyera d´una forma artística i agradable a la vista. Això podria donar renom al poble com un símbol de bona convivència.

#71 Joan, El Bruc, 25/02/2009 - 19:03

Com a veí del Bruc he de dir que no m´agradaria que desaparegués el toro, doncs l´he vist tota la vida i li tinc carinyo. Ara bé, tampoc no accepto que el fet que es mantingui dret s´interpreti com una vistòria de l´espanyolisme. (cont)

#70 Gerard, Barna, 25/02/2009 - 18:59

"Símbol"? Volen dir símbol nacional? Una nova aventura del no nacionalisme preocupat per "los problemas de la gente". A la meva escala ningú ha pogut dormir avui pensant en el "símbol". Tothom en parlava.