Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2012. 20:53h.

Ciutadans proposa que el referèndum sigui "a tota Espanya"

"En les properes eleccions s'han acabat les caretes i els dobles discursos"

Ciutadans proposa que el referèndum sigui "a tota Espanya"

Simpatitzants de Ciutadans en una manifestació al 2008

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assenyalat que "jo crec que es pot produir un referèndum a tota Espanya perquè som sobirans i ho podem decidir. En democràcia no es pot tenir por", ha remarcat, en una entrevista a TV3.

"La sobirania per aixecar o no fronteres d'un país és a les Corts. Qui decideix són tots els ciutadans espanyols. Després pots decidir qui vota i qui no vota i les seves condicions. Si no, seria molt antidemocràtic", ha reblat.

El diputat de C's ha indicat que "jo proposo un lema a Mas en les properes eleccions: Per una Catalunya separada d'Espanya. Perquè els catalans necessitem un president que digui les coses clares".

Rivera ha remarcat que "en les següents eleccions s'han acabat les caretes i els dobles discursos" i ha afegit que "CiU aposta clarament per la separació i ho ha de portar en el programa electoral".

En aquest sentit ha dit que Artur Mas "ja ha dit que el pacte fiscal no és l'objectiu, que l'objectiu és la independència. Per tant, a què va el senyor Mas a la Moncloa? A fer una foto per dir que dolent és el senyor Rajoy?"

Segons Rivera, "els empresaris s'han posat aquests dies en contacte amb nosaltres i amb altres persones perquè estan inquiets. Volen saber la seguretat jurídica i política que tenen, perquè qui vol invertir en un territori d'Europa que vol tenir en els propers anys un conflicte polític i inestabilitat?" "Una crisi de conflicte d'inestabilitat política és el pitjor que li pot passar ara a Catalunya i al conjunt d'Espanya", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#48 angel, cardedeu is not ECSpain, 19/09/2012 - 23:48

Capullo´s= C´s. Jo vull votar sobre la comunitat de mandrid, vull votar sobre les eleccions del real madrid, jo vull votar............... Descerebrats.

#47 Jep, bcn, 19/09/2012 - 03:09

ha de dir 'a tot Espanya'

#45 JOSEP RUIZ GARCIA, SANTA COLOMA DE FARNERS, 18/09/2012 - 20:00

COLLONS !! A ON HA ESTUDIAT AQUEST NOI ????

#44 Enric, Barcelona, 18/09/2012 - 18:03

Jo vull votar a les reunions d´escala, a les AMPAs de les escoles, al barça i Espanhyol, a les associacions de veins, als club de tennis i de golf d´allà on h hagi algú de Ciudadanos.

#43 Pere Prats, Sants, 18/09/2012 - 17:39

Jo vull votar a les eleccions Americanes, per Obamma o Romney, al cap i a la fi qui guanyi m'afectarà al dia a dia.