Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2020. 17:17h.

Ciutadans proposa retallar “xiringuitos”

"El Diplocat, l'Oficina de Drets Socials i Polítics, les oficines dels expresidents o de ciberseguretat"

Ciutadans proposa retallar “xiringuitos”

José María Cano

Ciutadans ha denunciat que el Govern mantingui “xiringuitos com el Diplocat, l'Oficina de Drets Socials i Polítics, les oficines dels expresidents o de ciberseguretat”, en comptes de suprimir-los per destinar aquestes partides pressupostàries a polítiques socials i de reactivació econòmica després de la crisi sanitària del Covid.

“És evident que hem de alliberar recursos. Eliminar tot aquest greix acumulat després de 40 anys sense reformar l'administració catalana. Eliminar tots aquests xiringuitos”, ha assegurat el diputat de Ciutadans, José María Cano, durant el debat parlamentari sobre el projecte de Pressupostos de la Generalitat per al 2020.

Cano també ha reclamat suprimir “tot això al que anomenen estructures d'Estat com el CTTI o una Agència Tributària sobredimensionada”, així com “tot el que doten a TV3”. El diputat de la formació taronja ho ha demanat després d'assenyalar que els comptes que s'aprovaran aquest divendres amb el suport dels Comuns suposen “una major càrrega als catalans obviant que Catalunya és la comunitat autònoma amb major càrrega fiscal sobre la classe mitjana i treballadora de tot Espanya”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Tarraco, Tarraco, 25/04/2020 - 14:23

Y porque no tambien eliminar gran parte de senadores y diputados de todo tipo que solo van a calentar la silla un par de veces por semana, tambuen podrian bajarse el sueldo

#4 Montse Quatre, Barcelona, 25/04/2020 - 11:25

El veritable guió del miserable "procés" es instrumentalitzar i legalitzar el procediment per saquejar i continuar amb la corrupció i el manteniment de prebendes per la secta protegint-se amb lleis propies i "estructures d'estat". Una de les estafes més solemnes que s'han vist en anys.I procuren tenir el ramat cautiu i enganyat perque els voti

#3 MI SUELDECITO NO POR FAVOR, TABARNIA, 25/04/2020 - 10:11

Ahhhh NO, LOS CHIRINGUITOS NO SE TOCAN, DE DONDE VAMOS A ROBAR Y COLOCAR A LOS LAMECULOS.

#2 Joan , Barcelona, 24/04/2020 - 20:41

Que iluso, si el único fin de este presupuesto es mantener los chiringuitos y las redes clientelares de la generalitat, hasta las entidades sociales han dicho que son una vergüenza que solo buscan eso, mantener los chiringuitos del govern, si lo dicen hasta ellos pues como serán ,y todo gracias al apoyo de los podemitas.

#1 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Catalaunia quo vadis?, 24/04/2020 - 18:18

Ciutadans proposa retallar “xiringuitos”

Si home... i deixar de xuclar de la mamella...!! però tu perquè et penses que estem en política "els catalanistes..."??

#1.1 ALLEMAN STOLBERG, TORTOSA, 24/04/2020 - 19:45

I si ets indepe fins I pots pots entrevistar al macarra