Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2021. 20:48h.

Ciutadans proposa tancar el CAC

També impulsarà "un nou codi ètic pels treballadors de la CCMA"

Ciutadans proposa tancar el CAC

Ciudanos, en un comunicat, assegura que "tancarem el Consell de l'Audiovisual de Catalunya". Aquesta és una de les mesures que contempla el partit en relació a el món audiovisual català en cas de poder governar.

"Tots sabem que els separatistes s'han cregut que TV3 és seva, però també sabem que és una cadena que paguem tots. I no podem seguir permetent que un espai de tots segueixi sent una trinxera ideològica. És el moment d'apostar per uns mitjans públics de tots, que fomentin la convivència, que no assenyalin a què pensa diferent", asseguren.

Per això des de Ciutadans "acabarem amb la publicitat institucional repartida a dit per finançar mitjans afins a la causa independentista". "Garantirem la pluralitat i independència de la CCMA"; "Impulsarem un nou codi ètic per als treballadors de la CCMA"; "Assegurarem una eficient gestió dels recursos de la CCMA perquè la seva estructura respongui a les necessitats reals dels catalans"; "Promourem uns mitjans basats en la neutralitat, la pluralitat i el respecte”, són altres de les mesures proposades.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Llaç Groc, Cat, 12/02/2021 - 09:56

hahahahaha !! el 14F a la nit encara riuré més . Qui vota ciudadanos ?

#2 electra, Barcelona, 12/02/2021 - 08:59

S'ha de privatitzar TV5%. Jo no vui pagar més a periodistes corruptes amb l'informació.

#1 Benet S., Barcelona, 12/02/2021 - 08:15

La feina que es presentarà a qui aconsegueixi girar la truita i expulsar de les institucions a tota aquesta banda de delinquents que hi està incrustada amb la mà a la caixa, serà un treball colossal.Durant quaranta anys han aplicat la corrupció ramificada amb profit propi, culminant amb el descobriment vergonyós del family-office Pujol,S.L.

#1.1 Neferu, Barcelona, 12/02/2021 - 09:14

Sí, será una tarea ardua y por eso los constitucionalistas hemos de salir a votar porque si gana un partido NO indepen, para hacer todo lo que dices necesitará no tener que contar con los votos indepen. Han de tener un gran margen de maniobra sin hipotecarse con los pactos. Lo veo muy difícil, aunque posible si no nos quedamos en casa