Publicitat

El partit no aconsegueix omplir la Plaça Sant Jaume

Ciutadans punxa

Els manifestants convocats per Ciutadans

Ciutadans ha realitzat una concentració de protesta davant el Palau de la Generalitat per exigir al govern liderat per José Montilla l'aplicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre la llengua en l'educació a Catalunya. La convocatòria del partit liderat per Albert Rivera ha reunit a unes 500 persones, malgrat que el portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha xifrat en 2.000 el nombre de manifestants. La imatge de la notícia ha estat presa quan passaven deu minuts de les dotze, deu minuts més tard de l'hora fixada per a l'inici dels parlaments de Jordi Cañas, Albert Rivera i Juan Carlos Girauta.

La concentració tenia el suport de l'Asociación por la tolerancia, el Foro d'Ermua i Convivencia Cívica Catana, entre d'altres entitats. Però no ha rebut el suport del Partit Popular. El suport del PP en la manifestació convocada per Ciutadans el passat 28 de setembre, també a favor del bilingüisme, va fer que l'acte convocat aleshores fos més nombrós que el d'aquest dissabte a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#81 Catalans:Catalunya!, bcn, 09/02/2009 - 14:31

Encara hi va anar massa gentussa. Si fòssim nazis (com ells ens diuen) els hi hauriem de prohibir reunir-se, entre moltes altres coses. Ja triguen a fótre el camp de Catalunya!

#80 Joan, Cerdanyola, 09/02/2009 - 11:21

Acabo de veure el vídeo que algun d'aquests sectaris ha penjat al youtube, i la veritat és que semblava que la iserso havia pagat en bona part el trasllat de manifestants. No res, funcionaris estatals i nostàlgics, llei de vida q vagin aminorant.

#79 Jaume, Reus, 09/02/2009 - 11:09

Aquests de ciudadanus, tenen amics??

#78 Libre, Olot, 08/02/2009 - 23:02

En esta mani no se daban bocatas y autobuses gratis como acostrumbran los nazionalistas, va la gente en libertad y mucha que no va es por temor a los fexisites nazionalistes, ya que los mosos no actuan, tienen ordenes del Saurín..

#77 Francesc, Badalona, 08/02/2009 - 21:40

Aquests de Ciudadanos si no porten gent de fora de Catalunya am autocars no omplen ni la entrada de casa meva. Ridículs.