Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2021. 17:19h.

Ciutadans qüestiona Teresa Cunillera

Carrizosa critica que el Govern espanyol "s'empassi" la vacunació de policies i guàrdies civils

Ciutadans qüestiona Teresa Cunillera

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha demanat explicacions a la delgada del Govern, Teresa Cunillera, en relació a la no vacunació dels policies nacionals i guàrdies civils destinats a Catalunya.

"Ens dirigim a la delegada de Govern per exigir-li explicacions de per què aquestes dues forces i cossos de seguretat de l'Estat no estaven rebent la vacunació com a col·lectiu de risc com manen els protocols que s'han de fer", ha reclamat Carrizosa. El líder de la formació taronja a Catalunya ha denunciat la "discriminació" dels cossos de seguretat estatals davant els Mossos d'Esquadra, que sí que han rebut la vacuna.

Ciutadans creu que no es pot "normalitzar" que la Generalitat incorri en aquesta "desistiment de funcions" i ha exigit una resposta parlamentària, sense descartar emprendre "accions judicials si cal", per posar fi al que defineix com un "escàndol" que no es pot "institucionalitzar".

Finalment, ha exposat que "no pot ser que la Generalitat digui que no ho fa i el Govern d'Espanya s'ho empassi i vacuni a través del Ministeri de Sanitat". "Si la llei obliga a vacunar a tots i la Generalitat no ho fa, per què ho ha de fer el Govern espanyol? Per què parts d'Espanya estan exemptes de complir la llei?", S'ha preguntat.

761-ciuta.jpg

 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 22/04/2021 - 16:54

Com el Sr. Millo, ningú. I no soc pepero.

#3 PENOS PENOS I PENOS, Barcelona, 22/04/2021 - 12:41

Un cop mes, paperam "tierra tragame"

El socialisme NO S'ADONA que constantment estan fent de "TONTO UTIL" dels indepes

Fan sentir VERGONYA ALIENA als seus votants

PENOS

#2 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán...!!, 21/04/2021 - 21:00

·Ciutadans qüestiona Teresa Cunillera·

A ver... que ya se que es un chiste fácil... pero es que esta señora lo pone a huevo... La señora delegada no se manifiesta porque se encuentra tan a gusto en su "conejera..."

#1 Marciález, exfan de arrimadas, 21/04/2021 - 20:18

Ciudadanos se desliza entre el sainete y el grotesco criollo. Apesumbrados van a quejarse a la delegada del gobierno de Sánchez. De Sánchez. Miren que hay tribunales, entre otros el europeo de los derechos humanos, pero no. Sánchez ya se expresó a través de su ministra. Le oyeron?

#1.1 Lince, Barna, 21/04/2021 - 21:49

Es la Delegada del Gobierno en Cataluña!! Como ha remitido ésto? Que memez éso de los tribunales..
Pues si .. al final no es Cunill es gallina.