Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2014. 12:39h.

Ciutadans reclama que la Generalitat aturi la campanya de la consulta

Rivera adverteix que el Govern podria cometre un delicte en cas de seguir endavant

Ciutadans reclama que la Generalitat aturi la campanya de la consulta

Ciutadans demana aturar la consulta

El president de Ciutadans, Albert Rivera, en declaracions als mitjans de comunicació, ha demanat al Govern que retiri la campanya institucional de la consulta del 9-N, després que el TC hagi suspès la llei. Rivera considera que en aquest context “demà el Parlament no pot tirar endavant un nomenament d'una llei que està suspesa”.

Rivera ha indicat que "demanarem a l’Executiu que retiri la campanya i no hi gasti ni un euro, ja que podria cometre irregularitats administratives i delictives”. "Esperem que el Govern i el Parlament acatin la suspensió de la consulta i no vagin més enllà de la legalitat vigent”, ha afegit.

Finalment, el líder de C’s ha considerat que “Artur Mas i els seus socis vol tapar la corrupció i la mala gestió econòmica amb una estelada gegant, però no ho aconseguiran”.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#23 BEJOTA, BCN, 30/09/2014 - 20:29

Varapalo a pocos días de la Diada.

ERC pasa del 22,4% al 19% en votos y CiU cae del 11,6% al 8,4%.

07/09/2014 - www.teinteresa.es

El 73,4% de los encuestados que se declaran votantes de CiU creen que el caso Pujol mina sus opciones.

#23.1 Hector, bcn, 01/10/2014 - 00:15

Intento de manipulacion de la opinion de los lectores ofreciendo solo una parte de los datos, como siempre haces Bj, nada nuevo en ti, por suerte los lectores de esta pagina ya te conocen, los que congregan te aplauden (les gusta la manipulacion cuando es de la suya) los que no, nos reimos de ti.

#22 peus, comtal ciutat, 30/09/2014 - 17:48

qina colla de friquis

#21 jordi maso, girona, 30/09/2014 - 17:28

Sr. Rivera, Quin Delicte ? no tens idea de din-ne cap, ets un espantavelles

#19 BEJOTA, BCN, 30/09/2014 - 16:21

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més",

#19.1 Hector, bcn, 01/10/2014 - 00:16

Nuevamente una manipulacion de los datos, al no ofrecer la de los otros partidos que con tu metodo salen MAS perjudicados que estos. Por suerte la gente con dos dedos de frente no les afectan tus mediocres manipulaciones.

#18 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 30/09/2014 - 15:53

La naturaleza es muy sabia.

Por eso, se dice que esta mañana la gravedad era superior de lo normal.

La estalinista y pujolesca estatua de Premià ha caído por su propio peso.

#PujolGateDown

#18.1 Hector, bcn, 01/10/2014 - 00:18

Va venga, piensa un poquito mas, si puedes, y seras capaz de hacer un comentario distinto para distintas noticias y relacionadas con cada una de ellas, se que en el fondo, aunque demuestres lo contrario, eres mas listo. No pongas tan facil poderse reir de ti.