Política · 19 de Maig de 2017. 21:00h.

Ciutadans recomana a Puigdemont anar al Congrés

Carlos Carrizosa diu que el president “és més de fer monòlegs que de debatre”

Ciutadans recomana a Puigdemont anar al Congrés

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa (foto: Cs)

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha recomanat el president de la Generalitat acudir al Congrés a demanar el referèndum. “Ell és més de fer monòlegs que de debatre, però si va al Congrés que accepti el resultat”, ha etzibat.

Carrizosa ha afegit que “Puigdemont prefereix viatjar a l'estranger gastant-se els diners de tots els catalans quan a Madrid, que està més a prop, és on hauria d'exposar les seves idees”. El diputat de Cs considera que “el Congrés dels Diputats és un fòrum més adequat que l'Ajuntament de Madrid” on el president de la Generalitat té previst donar una conferència el proper dilluns.

El portaveu de la formació taronja valora “que hi hagi un veritable diàleg i ofertes a les seus on s’han de debatre” perquè “és millor que les amenaces o els ‘desplantes’”. Considera que “el més lògic és que vagi al Congrés dels Diputats com a la Conferència de Presidents on hauria d’haver anat”. Carrizosa ha conclòs demanant al President “que deixi la història interminable de repetir el 9N i que comenci a treballar per a tots els catalans”.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ajo y Agua, Bcn, 20/05/2017 - 09:57

Caram... pot ser que els de Siudadanus estiguin entrant en raó???

Ajo y agua!

//^//

#1 Escèptic, Bcn, 20/05/2017 - 00:24

No creguis Carlos, en el cos a cos es mou prou bé i si no, sempre queda el tema de la democràcia de baixa qualitat bla,bla,bla