Política · 5 d'Octubre de 2022. 20:57h.

Ciutadans recorda la trama russa a Estrasburg

Cañas exposa que Puigdemont va demanar "ajuda econòmica, política i militar"

Ciutadans recorda la trama russa a Estrasburg

L'eurodiputat de Ciutadans Jordi Cañas ha assenyalat en el ple d'Estrasburg a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, per les seves relacions amb la Rússia de Putin i ha reclamat a la resta d'eurodiputats que sumin aquest nom a la llista de personatges com Berlusconi, Salvini o Lepen.

Cañas, en un debat en el Ple sobre la campanya de desinformació i ingerència russa per a desestabilitzar les democràcies, ha denunciat les relacions de l'independentisme català amb el dictador, "que són fets, no insinuacions".

"No hem sentit parlar avui de qui s'ha reunit tres vegades a Moscou, una a Ginebra, una altra a Barcelona amb els serveis secrets per demanar ajuda russa per a la independència de Catalunya, ajuda econòmica, política i militar, amb l'enviament de 10.000 soldats per a donar suport a la independència de Catalunya: Carles Puigdemont i el seu nucli dur polític", ha denunciat.

"Això és una realitat, són fets, no insinuacions. S'ha reunit amb els serveis secrets de l'entorn del dictador Putin per a demanar ajuda per a la independència d'una part del territori europeu", ha recalcat.

L'eurodiputat ha demanat a Europa que reforci aquesta lluita perquè porta molts anys en una guerra híbrida que no aconsegueix vèncer "contra la desinformació, la propaganda i la ingerència política de Rússia, que ha fet costat a l'extrema dreta, esquerra i partits separatistes". "Ucraïna guanyarà la guerra, però anem nosaltres a guanyar la nostra amb Rússia?", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 Logicademocratica, Badalona, 06/10/2022 - 13:09

Aquest psicòpata comparant el MHP Carles Puigdemont amb Putin, Berlusconi, Lepen, Salvini, Gracita Morales, i Floquet de Neu. Està molt tocat desde que ja no es medica.

#11.1 Telamarinera , Vng, 06/10/2022 - 16:09

Quizás lo de Putin sea excesivo, pero con el resto?

#11.2 Logicademocratica, Badalona, 06/10/2022 - 18:13

Vaaaalennn, con Gracita Morales vaaalenn !

#11.3 pepe, Andorra, 07/10/2022 - 11:16

joer con el bot de turno.....Faltando el respeto a una gran actriz como es Gracita Morales.....Y no insistais con lo de los rusos, q todos fuera de Europa, saben q fue una maniobra de la CIa para desviar la atencion. Eso si, la CIA cobro por sus servicios, q son pubicos, pero no son tontos. Las malas lenguasd dicen q fue la open society la q pago.

#11.4 Neferu, Barcelona, 07/10/2022 - 14:04

Pues al parecer, Lógica...tú también has dejado de tomar la tuya. Y se te nota. Ves a que te hagan una nueva receta. es por tu bien.

#10 pepe, Andorra, 06/10/2022 - 10:29

una buena maniobra diversiva y de distraccion, pero q el vivales pida, no quiere decir nada, las autoridades rusas no tocarian con un palo a ningun separata, apenas hay diferencia entre uno del maidan y un separata de estos, siguen el mismo guion, tienen los mismos jefes y el dinero les llega de la misma fuente. Opino. Cañas, esta en un error.

#9 Protágoras, bcn. España, 06/10/2022 - 10:01

Impagable la labor de Cañas denunciando en Europa la relación de los partidos etnicistas catalanes con Putín. Cañas debería encabezar la lista de C's en las próximas elecciones catalanas.

#8 Marc de Vich, Vich, 06/10/2022 - 09:31

A Europa mientras España lo permita, y dado que cualquier licenciado en EU, ha sido educado desde pequeño en la historia negra de España, si, guerras de religión en pleno siglo XXI, lo va a permitir todo y de eso se aprovechan vascos y catalanes indepes. Una lástima nadie en España haga algo de una vez, por limpiar esa imagen falsa y distorsionada

#6 Arnat, Barcelona, 06/10/2022 - 08:36

Bona feina la d'en Cañas a Europa. Ja es hora que algú assenyali amb el dit, i davant de tots els diputats, a aquell farsant i covard en la seva condició de "procesado-rebelde" que va enganyar a tort i a dret i per mes miseria es donava la maneta amb el dimoni Putin. Convé que el Vivales passi vergonya i humiliació,i li treguin la careta