Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2008. 19:25h.

Ciutadans recorda que membres del CAC tenen carnet de partit

"S'està intentant expulsar al que no pensa com el tripartit i CIU volen", diu Rivera

El grup parlamentari de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía ha assegurat, aquest dimarts, que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) "està fent el treball brut" al Govern autonòmic amb la retirada de la llicència de ràdio a dos grups de comunicació nacionals. Albert Rivera, president de Ciutadans i portaveu del grup parlamentari, ha indicat, en roda de premsa, que "no podem seguir permetent que el CAC sigui un òrgan polític". El diputat autonòmic ha recordat que "set dels deu membres del CAC tenen carnet de partit" -4 de CIU, 2 del PSC i 1 de ICV-EUiA- i han estat diputats autonòmics, alcaldes o, fins i tot, senadors.

Per tot això, Rivera ha recordat que aquest dimarts Ciutadans ha convocat una concentració a les portes del CAC per al dissabte 22 de novembre a les 12 del migdia, "perquè s'està intentant expulsar de l'espai mediàtic de Catalunya al que no pensa com el tripartit i CIU volen, i són emissores nacionals".

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha assegurat que el CAC "és un organisme clarament polític" i, en relació al membre del CAC proposat pel PP, Rivera ha recordat que "el Consell no és independent, ja que un membre que és designat pel PP s'espera que voti sempre el que el PP diu".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 roberto Mampel, Barcelona, 12/11/2008 - 18:31

Todo me esta pareciendo tan sucio, que no me extraña el aburrimiento y la peligrosa anarquia que estan provocando en la sociedad. No se hace politica de Estado empujando, sino con el sentido comun y para todos los ciudadanos, no para los de tu club.
Decep

#18 joan, Reus, 12/11/2008 - 17:09

Ei ciudadanus, i quan a Madrid i a València es donen emissores a la COPE en detriment d'altres no en diueu res. I aquests es diuen progressistes. Sort en tenen d'e-noticies q els ajuden tan com poden. No em censurreu un altre cop, eh?

#17 xavi, mataró, 12/11/2008 - 14:24

cac es un órgan democràtic que actua com Franco...això es pitjor maco. I a mi la cope m'es igual, qui no vulgui que no la escolti com jo....

#16 Cope fora de Catalunya, Lleida, 12/11/2008 - 14:13

Els mateixos xarnegos que riuen quan tanquen l\'egunkaria només per ser vasc, quan segresten el jueves per "ofendre" l'hereu de franco, ara és posen les mans al cap quan un òrgan democràtic com el cac no dóna freqüències a la radio genocida cope

#15 dani, sant andreu de la barca, 12/11/2008 - 13:45

EN CATALUÑA LA LIBERTAD DE PRENSA VIVE MUY DIFICILES MOMENTOS. EL CAC EMPIEZA A PARECERSE A LA CENSURA FRANQUISTA,