Política · 30 de Setembre de 2020. 17:31h.

Ciutadans recorda que Torra no ha culminat la independència

Deia que "no he vingut a administrar l'autonomia"

Ciutadans recorda que Torra no ha culminat la independència

El portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha recordat que Torra no ha culminat la independència malgrat que havia dit en el discurs d'investidura que "no havia vingut a administrar l'autonomia" i que pensava "fer República". Carrizosa, durant la seva intervenció en la sessió plenària d'aquest dimecres en motiu de la inhabilitació de Quim Torra, ha afirmat que durant el seu mandat "ni va gestionar l'autonomia ni va aconseguir la República".

"El senyor Torra va venir a la seva investidura dient: 'farem República, farem República' i dient que 'no he vingut a administrar l'autonomia'. I al final, la veritat és que ni autonomia ni República. El senyor Torra ni va gestionar l'autonomia ni va aconseguir la República" ha recordat el líder de la formació taronja durant la seva intervenció.

Carrizosa ha criticat la sessió plenària i ho ha titllat d'un "ple contra el poder judicial". "A l'agost van muntar un ple contra la Monarquia, ara aquest ple per anar contra la justícia" ha criticat. "El següent pas és el que ja anuncia el senyor Torra, que considera un escull contra la independència l'autonomia. El proper ple serà contra els funcionaris, contra els Mossos d'esquadra, contra els lletrats del Parlament. Sou uns liquidacionistes" ha dit. "Són uns liquidacionistes de les institucions, de l'economia i de la convivència" ha recalcat.

"Els votants independentistes farien bé en votar C's, perquè sí que gestionarem per ells amb l'autonomia. No farem la República, però tampoc no ho farem amb ells" ha dit, lamentant que "la legislatura del senyor Torra ha estat un capítol per a oblidar en el procés".

"Els catalans no comparteixen el seu odi per la resta d'Espanya i tenen ganes que ens entenguem" ha afirmat en la seva intervenció a la sessió plenària. "La majoria dels catalans no se senten representats pels vostres discursos radicals" ha assegurat el líder de la formació taronja al Parlament.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Charly, Barcelona, 30/09/2020 - 23:41

Però i els calés que ha arreplegat, què? No els valora més que gestionar l'autonomía i conseguir la república?

#2 Tirant, Bcn, 30/09/2020 - 20:38

Vergonya de Ciutadans que s'ha prestat a fer de comparses d'aquest aquelarre delirant i sinistre. No han hagut de comparèixer a un ple que se sabia de pura propaganda i insults a Espanya.

#1 Osti tu!, Chez Fangue, 30/09/2020 - 20:01

El nostre Martin Luther King de Farners amb ratafía. Pobret el seu somni no ha pogut ser complert. Sort que te la compensació de la renda anual.