Política · 14 de Juliol de 2017. 13:09h.

Ciutadans recorda que "Turull posava la mà al foc per Oriol Pujol"

"La corrupció té molt a veure amb la deriva independentista de Convergència"

Ciutadans recorda que "Turull posava la mà al foc per Oriol Pujol"

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas García, en una roda de premsa al Parlament, ha lamentat que "Puigdemont només vol consellers de la independència" i ha criticat la seva "obsessió per treure Catalunya d'Espanya". "Si una persona a Catalunya vol ser conseller només importa que siguin independentistes i tinguin un carnet de l'ANC", ha apuntat.

En aquest sentit, Arrimadas ha considerat que "són els últims moments del Govern" i s'ha mostrat convençuda "del fracàs" del referèndum de l'1 d'octubre, a més d'apostar per la convocatòria d'eleccions autonòmiques.

D'altra banda, s'ha referit igualment al cas Oriol Pujol -que accepta dos anys i mig de presó pel cas ITV- i ha opinat que "la corrupció té molt a veure amb la deriva independentista de Convergència". En aquest sentit ha recordat que "el nou conseller de la Presidència, Jordi Turull, posava la mà al foc per Oriol Pujol, l'acompanyava al jutjat, tot quadra".

13 Comentaris

Publicitat
#11 pepe.----, andorra, 17/07/2017 - 14:30

si, y los de ciudadanos decian q iban a conseguir q los padres pudieran elegir la lengua en la educacion de sus hijos, ni para q esteis a favor de una reforma del titulo VIII, ni para q esteis a favor de las autonomias, el verdadero cancer de España y gran chollo para todos los politicos, q por eso estan desesperados por blindarse con la reforma.

#10 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 14/07/2017 - 21:54

Rull, Turull i Cucurull, de nit fan por, pel dia fan riure.

#9 Lo Tremendo, La Figuera, 14/07/2017 - 18:36

No. No esta mal que la Guapa de Cara, nos hable una y otra y otra vez y otra vez y otra vez y otra vez, de culaquiera de Los Pujol. Que alguien resbala? pues Los Pujol. Que si me tiro un pedo? pues Los Pujol. Mientras, España se HUNDE señores (es por Pujol, claro). Ahora que alguien arriesga su patrimonio, es culpa de Pujol. Claro, claro, claro, cl

#9.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, El separatismo nos roba, 14/07/2017 - 21:43

Lo tremendo es que todavía queden pedecatos dispuestos a quemarse las manos por la banda de Pujolone. ¿Quizas te tocó algo del 3%...?

#7 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/07/2017 - 16:15

Turull posava la ma al foc per Pujol Jr, Artur Mas posava la ma al foc per Osacar...
Que un convergent posi la ma al foc per tú es garantia de que estàs corrupte.
Cap a Itaca!!!

#6 Butifarrendum, Barcelona, 14/07/2017 - 15:44

així es el Turull i el Rull

ara que?? donde dije digo, digo Diego???