Publicitat
Política · 3 de Maig de 2021. 16:58h.

Ciutadans recupera exdiputats

Mercè Escofet, Jorge Feijoo i Aurora Sáez seran consellers de districte a Barcelona

Ciutadans recupera exdiputats

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona comunica el nomenament de Mercè Escofet, Jorge Feijoo i Aurora Sáez com a nous consellers de Districte a la ciutat de Barcelona.

Mercè Escofet (1982), es reincorpora com a nova consellera en el districte de Sarrià-Sant Gervasi, un càrrec que ja va ostentar en el passat mandat. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Màster en Gestió Internacional a l'Escola Superior de Comerç Internacional de Barcelona (ESCI) per la Universitat Pompeu Fabra i ha estat diputada en el Parlament de Catalunya (2019/2021).

Jorge Feijoo (1965), es reincorpora com a nou conseller en el districte de les Corts, un càrrec que ja va ostentar en el passat mandat. Jorge Feijoo és Gemmòleg per la Universitat de Barcelona i posseeix un curs superior d’ADE de Les Heures Universitat de Barcelona i ha estat diputat en el Parlament de Catalunya (2019/2021).

Aurora Sáez (1960), s'incorpora com a nova consellera en el districte d'Eixample. Sáez és Doctora en Dret. Especialització a UE pel Centre Internacional Europea de Paris/Niça i l'Institut Universitari Internacional de Luxemburg.

A més d'aquests nomenaments, es produeix la incorporació de Javier Edrosa, que fins avui exercia les seves funcions en el Districte de les Corts, com a nou Conseller de Sarrià-Sant Gervasi i es produeix el cessament de Rafael Yepes com a Conseller en el Districte de l’Eixample.

Amb motiu d'aquests canvis, els districtes afectats queden conformats per les següents persones: a Sarrià-Sant Gervasi: Eva Eladi, Mercè Escofet i Javier Edrosa; a Les Corts: Sonia Reina i Jorge Feijoo; i a l’Eixample: Pedro Juan Sánchez i Aurora Sáez.
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 04/05/2021 - 00:09

El talento hay que aprovecharlo para que las cosas funcionen bien. Ciudadanos lo tiene claro!