Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2021. 22:02h.

Ciutadans replica la CUP

Nacho Martín Blanco: "el totalitarisme són vostès"

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha replicat la intervenció de la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, que havia equiparat a Ciutadans, Vox i S'ha acabat! al feixisme; i li ha dit que "el totalitarisme són vostès". "És propi d'una societat antidemocràtica i totalitària de pensament únic d'un règim absolutament antidemocràtic. Això és el que va ocórrer ahir en l'autònoma", ha manifestat.

Blanco s'ha dirigit a Reguant i li ha dit que "vostè banalitza la violència, banalitza el feixisme quan vostè s'autodenomina antifeixista. Però què és això, de veritat, què s'han cregut?". "És absolutament ridícul que vostès es creguin que expulsar de la universitat els joves de S'ha acabat! és expulsar als feixistes o expulsar a diputats de Ciutadans o de Vox o del Partit Popular és expulsar els feixistes", ha reblat.

El portaveu de la formació taronja ha afegit que "el totalitarisme és això, són vostès. El totalitarisme són vostès". "Per tant, jo no sé si vostès són feixistes o no, crec que es banalitza el terme, crec que es tendeix a utilitzar massa el terme, però, per descomptat, tinc clar que són vostès totalitaris de manual", ha sentenciat.

També li ha retret que "el que fa el seu sindicat -en referència al Sindicat d'Estudiants del Països Catalans- és impedir que uns altres s'expressin, és coartar la llibertat d'expressió d'altres alumnes, insultar els seus companys i generar un clima de terror". "Exactament el mateix que fan les seves joventuts de Arran quan rebenten a martellades seus de Ciutadans, del Partit Popular, de Vox, fins del Partit Socialista", ha afegit.

Finalment, Nacho Martín Blanco ha apuntat que "la imatge d'una diputada de la CUP dient 'nosaltres sempre antifeixistes, fos els feixistes' és la quinta essència, la viva imatge, de la inversió moral que s'ha produït a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Neferu, Barcelona, 08/10/2021 - 22:05

El sr. Martín ha sido muy benévolo al calificar de totalitarios a los de la CUP de totalitarios, porque la realidad es que el nombre al que se ajustan sus palabras y sus hechos no es totalitarismo sino fascismo. Ellos son los que apalean , los que queman, destrozan, persiguen, odian, insultan, vejan. Y todo esto, con total impunidad.

#6 FERRANOT, BARCELONA, 08/10/2021 - 09:58

No són feixistes: són comunistes i expansionistes. Representen, per tant, una ideologia totalitària que ha causat moltes morts al món durant el segle XX. Per cert, que vagin a València a muntar la seva paradeta d'estudiants dels PPCC. Ah, no, que allà no van perquè surten calents..... A sobre, són covards.

#5 M Pilar, Barcelona, 08/10/2021 - 09:13

Extraordinario discurso.!!!

#4 Pepón, Bcn, 08/10/2021 - 09:11

Claro y meridiano, como clamoroso es el silencio de los medios de comunicación públicos o subvencionados de Cataluña ante las fascistadas del nacionalcatalanismo. La ley del silencio que tanto daño provocó en el País Vasco

#3 Francisco ex gracienc, Majadahonda, 07/10/2021 - 23:08

Muy bien Nacho. La opresión fascistoide en las universidades catalanas es el reflejo de una buena parte de la sdad moralmente enferma (ni oblit ni perdó, els carrers son nostres, etc). Si no fuera pq son una caricatura esperpéntica y patética, darían miedo.