Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2008. 14:22h.

Ciutadans retreu a Josep Cuní l'homenatge a Xirinacs

Domingo diu que tant el periodista de TV3 com Bassas o Sanchis "s'estan equivocant"

Ciutadans demanarà al Parlament que actuï contra "els homenatges i l'enaltiment de terroristes", segons paraules del diputat José Domingo, que ha criticat l'homenatge a Lluís Maria Xirinacs que se celebrarà el pròxim 13 d'octubre, i per al qual s'han esgotat totes les entrades. També ha denunciat que "Santa Coloma de Cervelló té dedicat un carrer a Jaume Martínez Vendrell".

A l'homenatge a Xirinacs participaran periodistes com Antoni Bassas, Vicent Sanchis o Josep Cuní. Domingo, que va presentar una proposta de resolució demanant que s'evités l'acte, ha evitat acusar els esmentats periodistes "d'apologia de terrorisme", malgrat remarcar que "s'han equivocat". En aquest sentit ha revelat que ell mateix va anar a "saludar a Xirinacs, quan estava a la Model", malgrat apuntar que "no és el mateix Xirinacs que fins i tot jo vaig homenatjar. És un altre Xirinacs, després de la condemna. Això ho han de tenir en compte els diferents periodistes". "Poden simpatizar amb la causa independentista, però cal recordar que Xirinacs es va declarar amic dels terroristes", ha sentenciat.

Josep Cuní
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 liberal, catalunya, 09/10/2008 - 18:00

Pere (Barcelona), la diferencia es que defensors de la manifestació franquista, NINGÚ TRABALLA en MITJANS PUBLICS CATALANS. En canvi, defensors de xirinacs i treballant en mitjans publics DE TOTS ELS CATALANS.

#20 Pere, Barcelona, 09/10/2008 - 11:56

Marc-3, els fatxes catalans són els que sortiran al carrerl el 12 d'octubre, a homenatjar Frnaco, sense que ningú ho impedeixi. Els de Ciutadans no hi tenen res a dir, pel que es veu. Falta saber si hi tenen res a veure.

#19 Marc-3, bcn, 09/10/2008 - 09:01

Que manía tienen los fatxes catalans de querer relacionar a todos los criticos con ellos con Franco y Hitler. Ellos si que son antidemócratas . Como les molesta que la Cat. real les esta ganando el terreno a pesar de que tienen todos los medios comprados.

#18 Tià, Paisos Catalans, 09/10/2008 - 00:10

Si es fés un homentage a Hitler de segur que els de C's s'hi apuntaven.Bé,potser als hi aniria bé,ja que de ben segur Hitler els aclariria les idees i així callarien per......... per traidors.

#17 catalonia is not spain, de salsws a guardamar, 08/10/2008 - 22:03

voleu dir qque l'homenatge a xirinacs no l'hi hauriem d'haver fet l'any a les primeres eleccionss al patalment d'espanya quan el psc deia que era un partit catala i junt amb cIu tenia prou majoria per declarar la indeppendencia unilateral de cataluny