Política · 8 de Febrer de 2022. 21:51h.

Ciutadans retreu a l'alcaldessa de Vic que no els hi deixés col·locar una carpa

Carlos Carrizosa: "No tenen vergonya"

Ciutadans retreu a l'alcaldessa de Vic que no els hi deixés col·locar una carpa

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha retret aquest -dimarts durant el ple que ha tingut lloc al Parlament- a l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, que no autoritzés a la formació taronja colocar una carpa a la ciutat catalana.

"M'alegro que avui sigui aquí la senyora Anna Erra, alcaldessa de Vic, perquè acapararà alguna part de la meva intervenció", ha manifestat Carrizosa. "Al·lega davant el jutjat que Ciutadans no en podia posar una carpa a terra de Vic 'amb l'objectiu d'evitar moments de crispació, de tensió i enfrontaments a la via pública de Vic. Es va denegar a posar la parada informativa d'un partit que es posiciona clarament contra el sistema d'immersió lingüística i que xoca amb l'opinió pública majoritària a la ciutat'", ha exposat.

Carrizosa ha afirmat que "no estem a la republiqueta de Puigdemont ni en què vostès ens prepararien, en què nosaltres no podríem expressar les nostres idees. Estem emparats per la Constitució Espanyola, que no vostès tenen vergonya. No tenen vergonya".

"Quina desgràcia que se'ns digui que pot generar tensió i altercats el que algú pacíficament exposeu les vostres idees! Qui generarà l'atenció, aquells que rebentaran les carpes i llençaran els fulletons ia insultar els qui expressen legítimament la seva opinió?", ha manifestat el líder de Ciutadans.

"Vostès han d'aprendre a distingir entre allò que pensen vostès, el seu dret a la lliure a la llibertat d'expressió, a la llibertat de pensament com a persones i com a partits polítics, i quan són part d'una institució pública, a la qual no poden tenyir amb la seva ideologia, la institució mateixa", ha declarat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 JOSEP , CATALUNYA DICTADURA INDEPENDEN, 09/02/2022 - 13:10

Carrizosa A CIUTADANS NO HOS DEJAN PONER UNA CARPA ,Pero a unos POCASOLTES Si les dejan fa mesos .FER TALLS A LA MERIDIANA .Perjudicar i molt als Barcelonins al transport de mercancias y hasta perjudican a Embulancias .LA CARPA NO , Pero pagar en el Parlament gent que no treballa si u fan .ELS POLITICS CATALANS SON UNA RUINA PER CAT .

#1 JOSEP PAGÈS AVI DE CARDEDEU , SIN CARPA YTALLAN LAMERIDIANA, 08/02/2022 - 22:59

C. Carrzosa Ciutadans , en fet Trad en donar-conta que NO TENEN VERGONYA ,Els Politics Independentistes NI COR ,En el meu cas personal .Uns veïns cabrons fan una Demanda amb la dueña del pis UNA DEMANDA DE DESAHUSIO al carrer volen tirar a la meva familia Y EL AJUNTAMENT DE CARDEDEU Els don Suport E.R.C. y LA CUP SON CRIMINALES FALSOS .