Política · 28 d'Agost de 2008. 08:54h.

Ciutadans se'n riu de Puig

Pengen al web la fotografia "del vergonyós espectacle" de la piscina de Pedro J. i el titllen "d'asaltapiscinas"

Ciutadans se'n riu de Puig

Imatge penjada al web de Ciutadans

La dirigent de Ciutadans i excap de llista per Lleida a les eleccions municipals, Àngels Ribes, ha volgut replicar, a través del web del partit, a "Joan Puig i Cordón, exdiputat d'ERC i conegut mediáticamente com l''asaltapiscinas' per haver protagonitzat un vergonyós espectacle d'immersió (humana no lingüística) a les blaves aigües balears, amb només un vestit de bany i el carnet de diputat a la boca. Ai, perdó, i les ulleres".

Ribes comenta la frase de Puig en la qual recordava que 'a les darreres olimpíades, que va participar Iugoslàvia, tot el país va celebrar entusiásticamente els seus èxits, i pocs mesos després, tots eren Eslovens, Bosnians, Croats, Montenegrins, Serbis i fins i tot Kosovars'. En aquest sentit, la dirigent de Ciutadans afirma que "el desig gens ocult del Sr. Puig i Cordón és que Espanya acabi com Iugoslàvia. Inclou això les matances, les neteges ètniques, les violacions massives i tot el que va suposar aquest canvi d'estatus internacional que tant li agrada a l'exdiputat d'ERC? O és simplement una ximpleria més de les moltes que llisca al seu bloc? Por em dóna".

D'altra banda, la que va ser cap de llista de Ciutadans a Lleida també defensa Gasol. En aquest sentit, Ribes pregunta Puig, " li importaria explicar-me aquesta curiosa teoria per la qual Gasol és un pesseter per protagonitzar un anunci? O és que al seu món la publicitat és gratis? I ja de passada m'explica d'on treu vostè la idea que Pau anteposa els diners al seu país perquè jo dec ser una mica gamarús i no ho acabo d'entendre".

"El sou de diputat del Sr. Puig el pagàvem entre tots els espanyols... i el famós carnet que lluia entre les dents", recorda, a més d'afegir que "el Sr. Puig no va renegar en el seu moment de les peles que li pagava Espanya per les seves funcions com a diputat. Ni crec que ho fes el seu partit. Però clar, a hores d'ara no crec que els expliqui res que no sàpiguen, i és que els polítics nacionalistes carreguen contra tot l'espanyol menys amb el pecuniari. El dia que renunciïn als seus sous i a les aportacions per partit que deixa anar papà Estat, aquell dia, potser tindran una miqueta de credibilitat".

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#65 antoniopeiró, Lleida, 29/08/2008 - 12:03

Joan, me pones asi en bañador, podriamos tener una cita a ciegas, eso si mientras la tenemos, ten la boca cerrada, me desmotivarias

#64 maria, mataro, 29/08/2008 - 11:11

estoy indignada, ese puig nos ha comparado con los colaboracionistas de la francia ocupada, este tio no para.
www.joanpuig.cat

#63 Viva CIUTADANS, bcn-ESPAÑA, 29/08/2008 - 10:25

ALEIX (bcn) Tu tambien debes tener el mismo tipo y el mismo cerebro , Tu madre no sabes si va a esos sitios por que seguro que ni la conoces , y tu hermana bastante tiene con su obesidad morbida . En fin todo un drama para tu tristre vida ultranacionalis

#62 Aleix, Bcn, 29/08/2008 - 08:57

Viva C's, treballa en un boys de Sta Perpètua però tranquil que quan hi van ta mare i ta germana els hi fa descompte. Després diran que els Cat som garrepes XDDDD

#61 Viva Ciutadans, bcn- España, 28/08/2008 - 22:23

Pero que lleva en la boca semejante Friky-ultranacionalista ? la T-10 o el bono-bus Ja ja ja ja ja . Y estos piensan salvar a Catalunya ? Ja ja ja ja .Seguro que por la noche trabaja en un Boys de Santa Perpetua de la Moguda . Ja ja Que pais de pena .