Publicitat
Política · 13 de Maig de 2009. 09:12h.

Ciutadans s'esmicola

José Domingo anuncia que abandona el partit

Ciutadans s'esmicola

José Domingo, davant el Parlament

El diputat de C's al Parlament, José Domingo, va anunciar durant la conferència titulada De la Llei de Política Lingüística a la Llei d'Educació de Catalunya que deixa el partit després de rebutjar la coalició europea amb Libertas per ser "contraria a la meva ideologia". Malgrat això, Domingo no renunciarà a la seva acta de diputat, que pretén mantenir fins que acabi la legislatura.

El diputat considera que Ciutadans i UpyD "ocupen un mateix "espai estret". "Recupero la meva independència, em dono de baixa en C's i no militaré en cap altra formació política fins a acabar la legislatura", va manifestar.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Alcampelló, Barcelona, 13/05/2009 - 18:47

Crispín(Bcn):Respeto tus dudas sobre la valía de Rivera. Se verá por lo que haga ahora y por los resultados. Es su reto personal. Para Robles y Domingo tenía un gran defecto que lo invalidaba para el cargo:era muy joven. Pero eso se corrige día a día.

#13 Crispín, Barcelona, 13/05/2009 - 17:35

Alcampelló, si eso es lo que está haciendo Rivera: mostrar su valía... por eso se está quedando tan solito que hasta su mamaita le da la espalda cualquier día de estos.

#12 Miquel, Barcelona, 13/05/2009 - 15:27

No seria una bona notícia. Ciutadans converteix vot espanyolista sociata útil (que suma) en vot espanyolista estèril (que no suma amb ningú). El catalanisme necessita fragmentar l'electorat espanyolista. Cal més Ciutadans, i més UPyD! Que no ho veieu?

#11 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 13/05/2009 - 12:13

Mite'l com s'arrapa a la poltroneta, total ja sap que mantenint-se en aquest partit no podria revalidar l'escó i a viure pel morro, que per això es va crear el partit """"dels ciutadans""""

#10 Ramon, Solsona, 13/05/2009 - 11:59

A nivell mes cutre , pero igual que els altres polítics, volen o volien viure del " cuento" , pero la vaca que han muntat te molt poca mamella, i , es clar ,no val la pena. Aixó dels els ideals , treballar per al poble , etc, queda per un altre momen