Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2009. 13:13h.

Ciutadans s'oposa a la consulta sobiranista de Girona

Demanarà al delegat de la Generalitat que recorri la iniciativa

Ciutadans s'oposa a la consulta sobiranista de Girona

Rivera, davant la delegació del Govern estatal, en una imatge d'arxiu

Ciutadans ha denunciat la "deriva independentista de CiU i del PSC" arran de les consultes d'autoderminació que han estat convocades en més de 100 municipis de Catalunya. El partit que lidera Albert Rivera ha assegurat que "demanarà al delegat de la Generalitat de Catalunya a Girona que recorri la consulta independentista (de la ciutat de Girona) per preservar el pacte Constitucional i no permetre que es vulneri l'Estat de Dret".

Per a Ciutadans "és un insult al socialisme democràtic que partits com el PSC no s'oposin a aquests actes il·legals que busquen originar una guerra institucional i social", en referència a les consultes populars.

"Lamentem que el PSC s'hagi posat al costat dels anticontitucionalistes i esperem que el proper dia 6 de desembre no es posin a cremar exemplars de la Constitució al costat d'ERC i les CUP, encara que ja no ens sorprendria", ha indicat Ciutadans en una nota.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Sólo una minoría de municipios quiere apoyar los referéndums, Barcelona, 11/11/2009 - 21:02

Pere, el CIS hizo una encuesta en Mayo de 2008 en la que 17,6 % de catalanes estaban a favor de un Estado catalán independiente. Con esos porcentajes, no se puede desatar la campaña actual si no es por búsqueda de propaganda. No vull seguir-ls-hi el joc

#18 VOICOT AL PSC, barcelona, 11/11/2009 - 20:29

Al PSC solo lo votará los enchufados y amigos y familiares de los carguitos , NO AL PSC NO A LOS ANTICONSTITUCIONALES . Voto en blanco o voto a Ciutadans . No a los traidores del PSC ." Con mi voto no "
Respeto a la CONSTITUCIÓN ,VOICOT AL PSC

#17 amoscaciques, girona, 11/11/2009 - 19:08

Tori(BCN): això ja ho veurem.

#16 pere, bcn, 11/11/2009 - 18:52

Sr. Stop, expliqui'm el següent:
Perquè diu un 18% si en la darrera enquesta (manipulada a menys) de la Vanguardia ja en parla del 35%?

Perquè s'ha de prohibir un referèndum?(vull resposta lògica, no "perquè una llei ho diu")

#15 Stop a la propaganda independentista amb diners públics, Barcelona, 11/11/2009 - 18:05

Ciutadans fa bé. Amb només un 18% d'independentistes, una negativa recent del tripartit de fer un referéndum desde la Generalitat al mes de Juny i unes lleis clares q diuen q els munisipis no poden promoure'ls, tot és farsa i propaganda independentista.