Publicitat
Política · 17 de Juny de 2020. 12:35h.

Ciutadans sospita del germà de Junqueras

"Vostè ha destinat 18 milions d'euros a una empresa privada de neteja"

El diputat de Ciutadans, Jorge Soler, ha demanat explicacions a la consellera de Salut, Alba Vergés, per l'adjudicació a Ferroser, filial de Ferrovial,  del rastreig i seguiment de casos positius de coronavirus i els seus contactes per un import de gairebé 18 milions d'euros.

Soler ha retret a Vergés que "vostè ha destinat 18 milions d'euros a una empresa privada de neteja, una empresa privada de neteja gestionada pel germà de Junqueras". "Aquí vostè ens hauria de donar moltes explicacions al respecte", ha reclamat.

També ha demanat saber "quant ens costarà" les alternatives a les que va fer referència el Departament després que l'adjudicació generés malestar entre metges i personal d'infermeria, que van demanar revertir l'adjudicació.

"Voldríem saber, aquestes alternatives que ara vostè diu, quant ens costarà" ha demanat Jorge Soler, i ha remarcat que "alternatives és rescindir un contracte que vostè ja ha signat". Quant ens costarà aquesta indemnització? És un número, consellera. Quants diners costaran als catalans les seves decisions?", ha preguntat.

Vergés ha al·legat que "en aquell moment es planifica un desconfinament d'acord amb calendaris de Setmana Santa i nosaltres tenim l'obligació d'estar absolutament preparats". "Jo no vull jugar amb les vides de la gent i, per tant, necessitàvem engegar aquests teleoperadors. Que ho podrem fer d'una altra manera? Ho mirarem. I vaig dir que estudiaríem totes les alternatives possibles", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Gerard de sarria, Sarria , 18/06/2020 - 12:05

Mira aquí cs i vosaltres heu estat bé. Jo també suspito. Més aviat crec que a Catalunya mana finalment tot aquest entremat....D empreses españoles castellanes...

#8 jvcs, barcelona, 17/06/2020 - 19:40

18 M + los 35 M de las mascarillas perdidas ,los juzgados van a tener faena , esto confirma que el desgovern actual no debe recibir ni un solo euro de bruselas hasta que justifiquen documentalmente donde estan todos los gastos que dicen .

#7 Joan Carles, Barcelona, 17/06/2020 - 19:21

Comissió d'investigació, Ja !!!!

#6 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro..., 17/06/2020 - 18:40

¿El hermano de fray Botijo...? ¿corrupción en el convento...?¿pero los corruptos, mas allá de algún pederasta y contrabandista que otro, no eran los del convento de al lado...?

#5 ferran, jonestown, 17/06/2020 - 16:50

res de nou a la dinamarca del sud...