Publicitat
Política · 19 de Gener de 2009. 19:47h.

Ciutadans tanca la porta a Nebrera

"Mai ens riurem de ningú pel seu accent", diu Cañas

Ciutadans tanca la porta a Nebrera

Jordi Cañas, durant la roda de premsa

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha rebutjat en rodó la possibilitat que Montserrat Nebrera s'incorporés a les llistes al Parlament de cara a les properes eleccions ara que la diputada del PP veu difícil continuar en la propera legislatura. Cañas ha afirmat, a pregunta d'e-notícies, que "els valors de Montserrat Nebrera la situen als antípodes de Ciutadans" i ha recordat que la seva formació es declara oficialment com "progressista" i de "centre esquerra". "La señora Nebrera ha estat basculant segons qui l'entrevista, nosaltres sempre estem al mateix lloc", ha afegit. "Mai ens riurem de ningú pel seu accent", ha continuat i ha descartat cap "opció personalista per a encapçalar res".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Josep, Barcelona, 20/01/2009 - 10:13

Massa importància se´ls està donant a tot aquesta colla d´spanyolistes en territori català. Espero que l´spanyol baixi a segona i al ateix temps desitjo que Ciudadanos a les properes eleccions desaparagui del mapa per sempre més.

#9 Josep, Barcelona, 20/01/2009 - 10:10

Prosperar individualment? Què vol dir, això? És imposible progressar de forma individual. Agradi o no, vivim en una comunitat englobada en un planeta del qual, de moment, no podem marxar. Més que Ciutadans, us haurieu de dir IGNORANTS.

#8 C's a la porra, Barcelona, 20/01/2009 - 09:46

Estan sonats..., la teva frase "Si ets no-nacionalista t importa un bledo la independencia o la unitat" és de les millors q he sentit en molt de temps. A molts catalans s'ens refot la identitat. El q volem és viure millor i prosperar individualment

#7 estan sonats i ténen psicosi, bcn, 20/01/2009 - 03:26

Està demostrat científicament que no es pot ser progressista o de centre-esquerra i defensar l uniformisme.Les nacions són un invent (Espanya també) i no existeix un No-nacionalisme.Si ets no-nacionalista t importa un bledo la independencia o la unitat

#6 Josep, Blanes, 20/01/2009 - 00:42

Pues yo, como votante de C's me gusta Nebrera!