Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2022. 20:31h.

Ciutadans titlla de "talibans" el Govern

"Vostès estan fent el que va fer Franco"

Ciutadans titlla de "talibans" el Govern

El president de Ciutadans, Carlos Carrizosa, durant la seva intervenció al Parlament, ha considerat que el Govern són "talibans de la llengua". "Cal ser molt talibans per privar els nens estudiar en la llengua materna i oficial de l'Estat", ha dit. "Vostès estan fent el que va fer Franco", ha sentenciat.

També ha retret a Pere Aragonés que "vostè ha anunciat a bombo i platerets aquest escut social de 300 milions... és poc més o menys el que s'emporten TV3 i la Corpo, 254 milions".

Carrizosa ha considerat que “els 300 milions són insuficients, però menys dóna una pedra”. "Vostès pensen a invertir 3.000 milions més, però per a l'escut social només 300, el 10%... ¿la resta on va?", ha preguntat.

El dirigent de Ciutadans ha criticat la despesa de la Generalitat a les ambaixades, organitzacions com Plataforma per la Llengua o estructures com el Cesicat.

També ha considerat que "per millorar l?economia catalana cal millorar les relacions amb la resta d?Espanya". "Vostès desperten por, estupor i desconfiança", li ha retret. "Feu un pla de xoc perquè tornin les empreses i els inversors", ha demanat.

També ha advertit que "res no serà productiu si no baixen els decibels del procés". "El procés distreu de l'essencial, atura el desenvolupament, divideix la societat i treu el pitjor de cadascú", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Neferu, Barcelona, 28/09/2022 - 14:27

No, Carrizosa: Franco no puso espías en los patios de recreo de los chavales. La Generalitat SÍ.

#3 Marc de Vich, Vich, 28/09/2022 - 08:44

Parece que les gusta usar el ruido para ahuyentar las inversiones y el bienestar de la gente, y sus acólitos, ya con muchas tragaderas se lo creen. Ni el español va a dejar de ser lengua mayoritaria, por mucho que la prohíban, como no hagan como los americanos en Manila 2M de hispanohablantes asesinados ahogados con embudos 1898 a 1945, ni se crece

#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 27/09/2022 - 23:53

Muy duro Carlos Carrizosa, pero todavía tendrá que serlo más dentro de poco; los separatas quieren repetir un 1-O, pero más intenso todavía. Tienen esos proyectos porque se entienden bastante bien con Pedro Sánchez.
¡Si en el Gobierno Español mandase Inés Arrimadas la cosa sería muy diferente!

#2.1 Neferu, Barcelona, 28/09/2022 - 14:35

Para mi gusto, a Inés le falta brío, coraje, don de palabra que te enganche......y a Carrizosa le pasa lo mismo.

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 27/09/2022 - 21:05

Si no son talibanes se les parecen. Alguna chilava ya se ve por allí. Pronto prohibirán la música, con sardanas y las canciones del Lluiset nos deberemos de apañar. Pu.ta vida.